Žuvytea parašė:
Mes jau didelimum jau visi 4m
atsventem gimtadieni,pirmi metai ir darzelyje sveikino o vakare ir namie
jetau kaip baisu pasidare man, besiruosdama gal…
Nu kaip sekasi mamytem pilvukus nesiot?
as jau ant ranku nesioju saviske
Žuvytea parašė:
Mes jau didelimum jau visi 4m
atsventem gimtadieni,pirmi metai ir darzelyje sveikino o vakare ir namie
jetau kaip baisu pasidare man, besiruosdama gal…
Nu kaip sekasi mamytem pilvukus nesiot?
as jau ant ranku nesioju saviske
Lijjana parašė:
Nu kaip sekasi mamytem pilvukus nesiot?as jau ant ranku nesioju saviske
![]()
Jau sunkoka
laukiu ir as saviskes kada pamiluoti galesiu. Kaip vyresnelis?
Žuvytea parašė:
Jau sunkokalaukiu ir as saviskes kada pamiluoti galesiu. Kaip vyresnelis?
![]()
Nieko gerai lygtais biski matosi jog demesio truksta nes db pagrinde prie sesytes reikia buti,bet baigia apsiprasti vis lenda buciuoja ja
Lijjana parašė:
Nieko gerai lygtais biski matosi jog demesio truksta nes db pagrinde prie sesytes reikia buti,bet baigia apsiprasti vis lenda buciuoja ja![]()
Maniskis irgi labai seses laukoa
vis klausia
Sveikos. Turiu klausima. Paskutiniu metu jau koks geras menesis daugiau mano mazius pasigavo tokia nesamone, duodu pavizdi - mama ar gerai? Mama ar ateisi? Jei iskart neatsakai,ar per tyliai pasakai gali 10 kart paklausti,arba buna spicialiai matau 10 kart klausia. Ar nesusiduret su tuo? Kartais tai taip erzina tas besaikis klausinejimas
Žuvytea parašė:
Sveikos. Turiu klausima. Paskutiniu metu jau koks geras menesis daugiau mano mazius pasigavo tokia nesamone, duodu pavizdi - mama ar gerai? Mama ar ateisi? Jei iska…
Pas juos toks etapas dabar..maniškis analogiškai elgiasi.reikia tik kantrybės,jiem gi viskasne įdomu
raganaj parašė:
Pas juos toks etapas dabar..maniškis analogiškai elgiasi.reikia tik kantrybės,jiem gi viskasne įdomu![]()
Tai va as ir galvoju ar kas jam uzejo ar toks laikas db ,kad taip reik
kantrybes tikrai reik,kartais atrodo paskai 10 kart ir ok nu bet buna momentu ,kad tikrai pavargsti nuo to pacio ir jau piktumas ima ,kad negirdi is pirmo kart
aciu uz atsakyma ,apsisarvuosim kantrybe kol praeis
Žuvytea parašė:
Tai va as ir galvoju ar kas jam uzejo ar toks laikas db ,kad taip reikkantrybes tikrai reik,kartais atrodo paskai 10 kart ir ok nu bet buna momentu ,kad tikrai …
Maniskis irgi taip daro kartais,matosi kad specialiai taip daro
Lijjana parašė:
Sitas forumas kad numires?
Vaikai uzaugo nebera rupesciu?
1 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai