Lina Aug parašė:
Aš kiek skaičius tai valgant MP normalu jei kakoja tiek kartų kiek valgo, bet mišinuku tai tikrai turi būti mažiau.. o kakis garstyčių spalvos?
Zinai ivairiai,jis buna garstyciu,buna ir chaki spalvos.
Lina Aug parašė:
Aš kiek skaičius tai valgant MP normalu jei kakoja tiek kartų kiek valgo, bet mišinuku tai tikrai turi būti mažiau.. o kakis garstyčių spalvos?
aiste1985 parašė:
siaip jeigu vaikas viduriuotu, tai kakis per krastus net pampio eitu ir tikrai butu labai skystas... dar beje jis turetu ir i pampi susigerti... maniske visaip pavaro... ir gleiviu daug... seiletekis jos didelis... gal tavo leliukui tiesiog pucia pilvuka, tai kai pirsteli jis tai ir pakakoja tuo paciu
Burungudungu parašė:
O maniskis kaip tik retai tustinas, kas kelios dienos, bet kazkaip neimu i galva, reguliuojas matyt jam viduriukai..![]()
Mano ir pradejo kas 3 arba kas 4 dienas tustintis,bet kazkaip dar nepergyvenu,jam ne pilvuko nepucia,per diena gal 100kartu pirscioja,bet be jokiu pykciu,tai nieko neskauda,bet jau kaip padaro tai tokia klampia mase,jau matyt susiformuoja tas rimtesnis kakaliukas pas jy.
lelytes parašė:
Mano ir pradejo kas 3 arba kas 4 dienas tustintis,bet kazkaip dar nepergyvenu,jam ne pilvuko nepucia,per diena gal 100kartu pirscioja,bet be jokiu pykciu,tai nieko …
Su tais kakučiais tai neaišku kaip bus, atrodo, kad dar ne kartą keisis.. mes kakojom 3 savaites gal ilgiau kas 3-4 dienas, o db vėl keli kartai per dieną gaunasi..
ema7 parašė:
labas rytas mamytes:)na siand naktele turejau tai ojojoj reke mazius miegot nenorejo papo nenorejo gal vojau nupusiunu bet atejo rytas ir lyg viskas gerai nesup…
jei net papo nenori tai ne kas.. laikykis
Lina Aug parašė:
jei net papo nenori tai ne kas.. laikykis![]()
tai vat kas jam cia papas buvo ginklas pries nemiega o dabar:(ai ir dar uzmigau apie 12 ir 1 vel jis klykt pradejo paemiau supu ir vyrui liepiu kita vaika supt jiss sako koki vaika sakau nugi dvynuka
jau stoga rauna ir tik po kokios minutes supratau kad vienas:)dukra ryte sake neissimiegojo o i mokykla reik eit tai apibare broli o jis jai tik placiai nusisypsojo
pries nakty dvynuku forume buvau nes sese labai nori dvynuku tai biski palandziojau pazejau ar sunku su dviem tai turbut ir sapnavau:)lina o kiek kartyu tavo lelius diena miega?ir po kiek?ir kur nu vezime lovytei ?
ema7 parašė:
tai vat kas jam cia papas buvo ginklas pries nemiega o dabar:(ai ir dar uzmigau apie 12 ir 1 vel jis klykt pradejo paemiau supu ir vyrui liepiu kita vaika supt jis…
Nu tikrai geras čia su tais dvynukais
bet jei taviškiui būtų dantukai, tai turbūt kaip tik norėtų papo dantenom pasikasyt, o db nežinia..o dukra irgi tam pačiam kambary miega su jumis? Sunku jau aišku neišsimiegojusiai į mokyklėlę žygiuoti..
Su dienos miegu tai pas mus neįmanoma nuspėti kaip bus.. ryte pavalgęs visada pamiega dar valandą ar dvi, o jau vėliau kaip kada.. dažniausiai kas antrą dieną nemiegadieniai - kokias 2-3 val pamiega, o vakar tai per dieną nemiegojo gal tik 5 ar 6 valandas, tai net neramu buvo kad per daug miega
o kaip jums su dienos miegu?
ne miega ji kitam kambary bet vistiek girdisi klyksmai:)buvom priprate miegot be riksmo del to keista dukrai:)mano mazai miga diena zodziu pasiskaiciavau kad per para maniskis miega ne daugiau 12 h labai mazai nes skaiciau kad bent 14 turi miegot bet jis pas man nuo gimimo nu nemegsta miegot ir viskas,o migdau namie vezime ilgiau ismiega nes lovytei apie 25 min vidurkis ant lovos jai nera manes salia 35 min o vezime net yra 1,5 h ismiegojes kazkada
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai