papaya parašė:
labos mamos...kur visos dingusios??? as ka tik is lovossiandiena bemiege nakti turejau...vaikas kas puse valndos kelesi valgyti...atsikelia duodu kruti , ta…
Atsiras! Tikiu, kad tavo pastangos tikrai atsipirks
papaya parašė:
labos mamos...kur visos dingusios??? as ka tik is lovossiandiena bemiege nakti turejau...vaikas kas puse valndos kelesi valgyti...atsikelia duodu kruti , ta…
Atsiras! Tikiu, kad tavo pastangos tikrai atsipirks
o va man kai buvo dukrai 6 men taip ir neatsirado viska dariau bet buvo bergzes reikalas:(tiesiog dingo nemoku net paaiskint per kokia sav jo mazejo mazejo ir viskas aisku man buvo lengviau nes tada jau koses pradejau duot na ir teko misini tikiuosi su situ taip nebus noriu ilgai maitint bet maitindama pirmaja supratau vien pastangu neuztenka jis tiesiog dingo........linkiu visoms kantrybes ir tegu pienelis liejas per krastus
Kokie tylūs mamukai savaitgalį
Antrą naktį guldžiau savo mažylį į lovytę atskirai nuo savęs..pirmą naktį vidury nakties pasiėmiai pas save, nes niurzgėjo, o šianakt išmiegojo jau nuo 23 h iki 9 h
Nors ištikrųjų viduje norėjau, kad jam nepatiktų lovytėj miegot
taip gera, kai jis šalia..na, bet taip bus visiems geriau..
Na ką - šiandien laukiam aukso
O mano vyrukas vakar is vakaro kazko subludijo,migdziau lygiai 4val
,ko niekad nebudavo,maniau nuo proto nusoksiu.Ir prie papo guldziau-netiko,ir ant ranku gulom-netiko,ir stacia nesiojausi-netiko,neziniojau ko griebtis ir taip keturias val,kai atsigulem nuo devyniu,taip 00.59val isjungiau sviesa
to dar nebuvo.Taip ir nesupratau kas jam buvo,O siandien vel kaip niekur nieko,ne jam pilva pute,nesuprantu.
lelytes parašė:
O mano vyrukas vakar is vakaro kazko subludijo,migdziau lygiai 4val![]()
![]()
,ko niekad nebudavo,maniau nuo proto nuso…
oho.. na, matyt kažkas negerai buvo mažiukui..
labas mamytes
Vis paskaitineju ka jus cai rasot,tik pati vis laiko neturiu parasyti.
Labai grazus jusu mazulelei.
nuotraukos pasakiskos
pas mane taip pat pieno trukumas bet tik vakarais kaskodel jau antra diena duodu misinuka
O diena viskas gerai kaskaip pakanka,valgo kas 2-3 val miega kaip kada kartais gerai kartais ne kaip.Nakti miegodavo po 6-7 val,po to pavalges dar kokia 1.5 val nusnusdavo . O pas kutines naktis tai du kartus nakti keliausi ,galvoju gal pienukas nebesotus
o gal dantukai,nes kumsciuku is burnytes neistraukia,o kai dantenytes su soske masazuoju nusiramina,jam labai patinka
Mamytes o jus kurios maitinate MP ar duodate savo maziukams obuoliuko paragauti ?
saulytse parašė:
labas mamytes
…
Sveika! Tikrai senai girdėta jau
Tai dar nėra jei tik vieną kartą duodi mišinuko, bet reik manyti, kad atsistatys dar pienukas ;) Abejoju, kad pienukas gali būti nesotus..nebent lb trumpai žinda ir nedatraukia iki riebiojo pienuko? Dėl obuoliuko, tai bent jau aš nebent kokių 5 mėn kai bus duosiu paragauti..o jei užteks pienuko tai gal datrauksim iki pusmečio
As je
saulytse parašė:
labas mamytes
…
As jei ismaitinsiu savo pienuku tai tik nuo 6men. Pradesiu duot kazka paragauti....o jei teks misinukais pradeti maitinti, tada nuo 4men . Tokios buvo musu pediatres rekomendacijos ,manau taip ir darysiu
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai