albertina parašė:
O jus per siuos salcius i lauka einat? As kazkaip jei zemiau -10 tai neinu.
As tai nueinu is tasko A i taska B
albertina parašė:
O jus per siuos salcius i lauka einat? As kazkaip jei zemiau -10 tai neinu.
As tai nueinu is tasko A i taska B
Sveikos, mamytes, prisijungsim i jusu rateli jei priimsit dvi mergaites
Apsirengimas man tai galvos skausmas- i lauka turim silta pukini Dare2be kombi, bet i prekybcentri vaziuoti nepatogu, nes labai susylam
Galvoju isigyti striukyte sturmuoti pardoms, patogiau ir nurengti, ir aprengti paskui
Kaip sveikatos jusu?
Nesergat? Mes is po Nauju pasigavom sloga, kosuliuka tai dvi savaites pralindejom namie, dabar noretume istrukti laukan, bet salciai gasdina
O saulyte kaip tycia zeme ridinejas
Mes ir turim columbios kombinezona. Negaliu atsidziaugti. Lengvas, vaikas laisvai juda, patogus aprengti ir nurengti. Ner pirstiniu ir prisegamu batu. Kai pupa vaiksciot prades ir tiks nes uzsivers koju apacios. As rengiu bodziukas trumpos rankos+pedkelnes+baikinius sliastus ir pakuojam I kombi.
O vilnoni norejom pirkt tai pamatavus vaikas buvo kail I kadra suvistytas.
Bet kai dideli salciai dabar tai neinam I lauka. Iki -12 ejom. Dabar tik i masina ir ten kur reik.
sveikos mamytes norejau jusu paklaust ar dar kurios vaikuciuj taip yra ir kas galetu buti, 9uzmigdau mazajy ir po poros val jis man pradeda zyzliot kartais net verkt ir vartytis y visas puses lyg neisitaisytu o nuo 3 ar 4nakties reik imt ant ranku migdyt ar ramyt po 1val ar pusantros ir taip visa savaite jau, net kaip dantys dygo taip nebuvo paskutine nakty tik cypavo kaip prasikale.
Inet4 parašė:
sveikos mamytes norejau jusu paklaust ar dar kurios vaikuciuj taip yra ir kas galetu buti, 9uzmigdau mazajy ir po poros val jis man pradeda zyzliot kartais net verk…
Sveika man taip ir budavo,irgi vartydavos tai paguldau ant pilvuko ir miega,o su atsikelimu tai ir apie2val atsikelia ir verkia bet pasiimu pas save i lova ir miega
Liucyfer parašė:
Mes ir turim columbios kombinezona. Negaliu atsidziaugti. Lengvas, vaikas laisvai juda, patogus aprengti ir nurengti. Ner pirstiniu ir prisegamu batu. Kai pupa vaik…
O kur pirkot columbios kombi?
Inet4 parašė:
ir kiek laiko tai tesesi ar iki siol pas jus lovoj miega?
mes nors ir miegam kartu bet vistiek buna sunkios naktys
o paskutines 3 tai is vis...prabunda, iesko papo, duodu paciulpia truputi, lyg jau uzmigo po 10 min vel tas apts. vakar uzmigo, o po kokios val verkt pradejo reikejo ant ranku pasupt. sunku, bet galvoju gal dantukai gal kokie 2 iskart eina. tikiuosi greit praeis tos naktys be miego
Inet4 parašė:
ir kiek laiko tai tesesi ar iki siol pas jus lovoj miega?
iki siol
gal jau iprato
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai