miracle. parašė:
Labas, man pries 2 dienas buvo cp, kraujavimas tikrai gausus.
Kokia nejautra jums taike? Kur atliko cp? Dar gulite ligonineje? Kaip jauciates? Po kiek laiko padave maziuke? Labai noreciau kad papasakotumet, jei galetumet, kazka...
miracle. parašė:
Labas, man pries 2 dienas buvo cp, kraujavimas tikrai gausus.
Kokia nejautra jums taike? Kur atliko cp? Dar gulite ligonineje? Kaip jauciates? Po kiek laiko padave maziuke? Labai noreciau kad papasakotumet, jei galetumet, kazka...
errnute parašė:
Ka patartumete isigyti? As isigyjau tinklines kelnaites, didziausiu iklotu po gimdymo, mazesniu ir dar mazesniu kruva. Taip pat turiu apie 5 vnt neperslampanciu pak…
Nu ir nepirk. Tinklinės kelnaitės man nepatiko, šįkart tik savas senas medvilnines įsidėjau. Paklotėlį dengt mikšta dalim viršun, celafanas apačioj turi likt.
Fatiga parašė:
Nu ir nepirk. Tinklinės kelnaitės man nepatiko, šįkart tik savas senas medvilnines įsidėjau. Paklotėlį dengt mikšta dalim viršun, celafanas apačioj turi likt.…
seip paklodeli turi duoti ligonineje,ir paketu Dave jei prasiau,savo turejau is Lt spec po gimdymo,tu dideliu nesidejau po 1panaudojimo,lb jie didziuliai,o maziukai norm gausiam kraujavimui.
Blemba tik kada baigsis tas diskomfortas ties isange,man siuvo keleta kilpu,bet sedint ar gulint ant nugaros jauciama bjaurastis. Tiesa 2 diena pradejau naudotis paprastus aways ,nes kraujavimas nebegausus,tik nzn ar tai gerai nes sintetiniai,gal kuriuos gerus pasiulytumet?
Mazyyytis333 parašė:
sveikos,
Noreciau isgirsti jusu nuomones![]()
…
laba,
reikia žadinti
nes naktinis žindymas gausina pienelio gamybą, o taip pat kūdikėliams būtinas maistas ir naktį, nes jų ne tik skrandukai mažučiai, bet ir smegenys visai kitaip veikia, tad reikalingas prabudinėjimas ir žindymas.
o visus patarimus susijusius su "pripras" leiskit pro ausis, nes prie meilės ir rūpesčio priprasti neįmanoma. tai poreikis, o ne išlepimas
visi vaikai anksčiau ar vėliau atpranta nuo kėlimosi naktį, nuo buvimo ant rankų, nuo absoliutaus dėmesio reikalavimo ir ėmimo ir pan.
errnute parašė:
Ka patartumete isigyti? As isigyjau tinklines kelnaites, didziausiu iklotu po gimdymo, mazesniu ir dar mazesniu kruva. Taip pat turiu apie 5 vnt neperslampanciu pak…
Na siaip as turejau ta visa rinkini pk gimdymo, pakloteliai nereikalingi ( sunaudosi vaikui). O siaip pampiai man lb gerai tiko ( dar papildomiai vyro prasiau kad pirktu, nes pirma para buvo pats tas). Siaip netikejau kol pati nesuzinojau kiek iklotu iseina. Uz visus men kol ju nenaudojom
Šian nuvariau į ligoninę su siuntimu, ale skatinimui, bet išleido namo iki pirmadienio
ale jie yra aukštesnio lygio įstaiga teikianti tokias paslaugas ir atlikus apžiūrą, leido dar palaukti iki pirmadienio..Tipo viskas dar normoje, kaklelis atsivėręs 2 cm, nėr ko čia skatint..na žiūrėsim žiūrėsim..tik kaip čia neišprotėt nuo laukimo tai nežinau..
nea.k parašė:
Šian nuvariau į ligoninę su siuntimu, ale skatinimui, bet išleido namo iki pirmadienio![]()
O kiek laiko jau pernesiota yra?
Mazyyytis333 parašė:
seip paklodeli turi duoti ligonineje,ir paketu Dave jei prasiau,savo turejau is Lt spec po gimdymo,tu dideliu nesidejau po 1panaudojimo,lb jie didziuliai,o maziukai…
Vengčiau always, ypač, kai siūta. Siuvimo vietai, ir ypač viskam, kas sudirginta po gimdymo, reiktų kažkokio minkštesnio ir natūralesnio pagrindo "po užpakaliu". Yra spec įklotukų po gimdymo, įvairių dydžių. Norėčiau tikėti, kad juos naudojant bent jau jausmas natūralesnis.. O ir pakankamai minkšti (čiupinėjant) pasirodė.
Mazyyytis333 parašė:
seip paklodeli turi duoti ligonineje,ir paketu Dave jei prasiau,savo turejau is Lt spec po gimdymo,tu dideliu nesidejau po 1panaudojimo,lb jie didziuliai,o maziukai…
Stenkis sėdėti ant kietos kėdės, tarkim, taburetės. Nenaudok Always, nes jie trukdo žaizdoms gyti, pasirink tokius, kurie gerai orą praleidžia, na pasiklausk vaistinėj apie paketus po operacijų.
20 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai