Mildošius parašė:
O va man ir po 4val papuliai nelabai jaučiasi kad prisikaupę jau būtų, po 6 tik jau kietas pasidaro.. niekad per daug pienuko nebuvo pas man![]()
pas mane jau antras menesis taip, bet pienuko sociai turiu
Mildošius parašė:
O va man ir po 4val papuliai nelabai jaučiasi kad prisikaupę jau būtų, po 6 tik jau kietas pasidaro.. niekad per daug pienuko nebuvo pas man![]()
pas mane jau antras menesis taip, bet pienuko sociai turiu
Lapaitea parašė:
Sveikosvakar 4 men proga buvom pas vaiku daktare. Ji teige, esant lauke, kai yra karsta, butina ir vaikui duoti nesaldinto virinto vandens. Plius sake, kad po l…
Nu, o mes užvakar buvom, tai tik paklausė, ką valgo. Pasakiau, kad MP. Tai nieko net nesakė apie primaitinimą šįkart. Ir priaugom apie 900 gr.
Torri parašė:
realiai dienotvarkes kaip ir neturimir i galva neimu
![]()
Mes taip pat. Vakar atsikėlėm 14:30, šiandien 12:30.
Mamai reik pamiegot kartais
Mildošius parašė:
kad man taip lauke ilgai neprašytų valgyti..net lauke kas 2-3val reikalauja, o pirmoje dienos pusėje, mėgsta kas val. valgyti, užtai ir nesuprantu ar jai p…
Jei svoris auga, tai manau, pakanka.
viktorija.kk parašė:
Mamos, kokius lavinamuosius zaislus naudojat/greitu metu pradesit naudot? Manes paklause kokio lavinamojo zaislo noretume dovanu, o as nesugalvoju..![]()
Assorti yra labai fainų. Gali užmesti akį, kokie žaislai eina. Dabar tai naudoju visokius barškučius, skirtingų spalvų, grublėtus. Bet mano dukrytei labiau patinka žaislai su veidukais, pliušiniai gyvūnai ir pan.
Pati tai kokio grojančio įdomaus norėčiau, bet brangūs jie.
Mhm, paziuresiu butinai, aciu. Pas mus irgi barskuciai dabar labai idomu ir is vis viskas kas virs jos kabo ir galima patampyt jai labai idomu, karusele lovoj tai is vis dziaugsmas neapsakytas, dar vis bandau ja knygom sudomint, eilerascius skaitau, o kas dar galetu but nesugalvoju
viktorija.kk parašė:
Mamos, kokius lavinamuosius zaislus naudojat/greitu metu pradesit naudot? Manes paklause kokio lavinamojo zaislo noretume dovanu, o as nesugalvoju..![]()
mus patinka playgro firmos žaislai, ypač kurie turi tokių elementų www.playgro.com/shop/item/teething-links/stage-2-3m , jei prašyčiau dovanos tai būtų kažkas panašaus : www.playgro.com/shop/item/playtime-gift-pack/teething
orbita parašė:
Assorti yra labai fainų. Gali užmesti akį, kokie žaislai eina. Dabar tai naudoju visokius barškučius, skirtingų spalvų, grublėtus. Bet mano dukrytei labiau patinka …
Geriausiai eina mums i trasa tos knygutes medziagines su cezanciais lapais.
TankiaiTaskuota parašė:
mus patinka playgro firmos žaislai, ypač kurie turi tokių elementų www.playgro.com/shop/item/teething-links/stage-2-3m , jei prašyčiau dovanos tai būtų kažka…
mes irgi lb draugaujam su playgro,koks gerulis setas!!!!
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai