kornute parašė:
bandykit deti tada kada geros nuotaikos, manasis irgi nlb megsta , isbuna iki 5-10min max ir arba pradeda niurzgeti, arba isvis padeda galva ant zemes ir nejuda ;D
Visada dedu tik geros nuotaikos, nes kitaip isvis neguletu
kornute parašė:
bandykit deti tada kada geros nuotaikos, manasis irgi nlb megsta , isbuna iki 5-10min max ir arba pradeda niurzgeti, arba isvis padeda galva ant zemes ir nejuda ;D
Visada dedu tik geros nuotaikos, nes kitaip isvis neguletu
mamytea24 parašė:
sveikos mamytesar yra cia maitinanciu misinuku? kiek jusu vaikiukai suvalgo? maniskis valgo kas 3.5 - 4val 180ml, galvoju ar cia daug ar normalu
nes pagal ta…
90-120. Mamo dydzioji gere iki 1,5 metu, darydavau 210, bet visada truputi palikdavo
mazas23 parašė:
dabar pagalvojau, savo kelcki antra diena migdau vezimelyje.. ar nepripras? nes lovytej nebemiegam.
sunku pasakyt zinok atseit tokio amziaus jie dar nepripranta bet vaikas vaikui nelygus tai negali zinot
Jovita22 parašė:
sunku pasakyt zinok atseit tokio amziaus jie dar nepripranta bet vaikas vaikui nelygus tai negali zinot![]()
Pleka..reiks bandyt i lovyte perkelt
nors kai tokia savijauta..kazin ar uzmiks.. Num..bet bandysim. Ateina vakaras ir man jau vel baimes..
mazas23 parašė:
Pleka..reiks bandyt i lovyte perkeltnors kai tokia savijauta..kazin ar uzmiks.. Num..bet bandysim. Ateina vakaras ir man jau vel baimes..
o anksciau kaip migdydavai?
mazas23 parašė:
Pleka..reiks bandyt i lovyte perkeltnors kai tokia savijauta..kazin ar uzmiks.. Num..bet bandysim. Ateina vakaras ir man jau vel baimes..
O pabandyk pas save lovoje uzmigdyti ir poto i lovyte perkelti
as saviske i lovyte keliu gerai apsnuduse, tada ji dar biski pasimuisto ir uzmiega
mindelytea parašė:
O pabandyk pas save lovoje uzmigdyti ir poto i lovyte perkeltias saviske i lovyte keliu gerai apsnuduse, tada ji dar biski pasimuisto ir uzmiega
![]()
As saviski taip pat keliu
bet jau kelinta diena isai sugudrauja ir neuzmiega kol as nemiegu
o kai as uzmiegu tai lieka pas mus lovoje
Jovita22 parašė:
o anksciau kaip migdydavai?![]()
Anksciau pats uzmigdavo. Dabar nepatenkintas. Pusiau verkia. Malasi..
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai