pilvux parašė:
na iki masinos,cia nepasibuvimas lauke man![]()
Kartais masinos ir prie kelio stovi ir sugenda ;) cia tik mano nuomone, gi yra situaciju, kai nori nenori reikes i lauka iseit ir kombinizonas prie -20 pravers
pilvux parašė:
na iki masinos,cia nepasibuvimas lauke man![]()
Kartais masinos ir prie kelio stovi ir sugenda ;) cia tik mano nuomone, gi yra situaciju, kai nori nenori reikes i lauka iseit ir kombinizonas prie -20 pravers
oniukia parašė:
Kartais masinos ir prie kelio stovi ir sugenda ;) cia tik mano nuomone, gi yra situaciju, kai nori nenori reikes i lauka iseit ir kombinizonas prie -20 pravers![]()
kombinezona desiu ir ne prie minus 20
jei kokia nenumatyta situacija,tikrai yra ir kitu budu issprest problema manau...pasibuvimas lauke man,kai issivezu vaika keletai valandu...prie tokiu salciu i lauka as nevedu-cia irgi tik mano nuomone...
dzintariuxxx parašė:
As manau,kad ir prie didelio minuso galima migdyti balkone. Mes dabar miegam balkone kai lauke lija. Aisku pas mus balkonas yra istiklintas.
dabar mes ir neistiklintoj terasoj miegam...neuzlyja,salciu nera...vejas neuzpucia..
oniukia parašė:
Sveikos, kuriu vaikuciai turi virsuje dantukus, ar ilgai dygo? Ar vaikas buvo irzlus?
Savaitėlę kartu miegojom. Dabar vėl miega lovytėje
Tėvų meilė parašė:
Savaitėlę kartu miegojom. Dabar vėl miega lovytėje![]()
O leidosi ziuret dantenytes? Ar matesi paburkimas? Nes apacioje nieko nera o virsuj neleidzia paziuret, bet lyg ir pabrinkusios
adriuke parašė:
cia ne dekis.cia tris sluoksniai.wiena kaldryte ant kurios sedi tada toks vilnonis uzklotas susuktos kojytes ir ant wirsaus kaldryte uzkaisioju laiswus tarpus
Gal pas jus jau ziema? Kad tiek užklotas vaikas?
jus matyt mano klausimo nesupratot....mano uzklota prisegta vistiek nesedi .
scheri parašė:
Tai bus -20kelis men ir busit visa laika namie su vaiku taip as jus kaikurias supratau![]()
Nu va as irgi taip supratau
oniukia parašė:
Nu va as irgi taip supratau![]()
Kiek zinau vaikams reik gryno oro
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai