vikatorija_ parašė:
Pradejau duoti gabaliukais maista, tai jokiu kosiu nebevalgo ir ne kazka suvalgo, valgo tik mesair net nzn kaip pripratinti prie tu darzoviu..
Bandete darzoves virti gabaliukais?
maniskei labai patinka, ypac morkyte, bulvyte
vikatorija_ parašė:
Pradejau duoti gabaliukais maista, tai jokiu kosiu nebevalgo ir ne kazka suvalgo, valgo tik mesair net nzn kaip pripratinti prie tu darzoviu..
Bandete darzoves virti gabaliukais?
maniskei labai patinka, ypac morkyte, bulvyte
nietida parašė:
Bandete darzoves virti gabaliukais?maniskei labai patinka, ypac morkyte, bulvyte
![]()
Bandziau visas virtas darzoves,visos nepatinka,tik paragauja ir isspjauna lauk, net is savo lekstes duodu vis tiek spjaun lauk, arba toks laikotarpis,nebezinau ka be duoti. Misinio valge 2k per diena, o db tik juo gyva..
Jol Li parašė:
Vaiką reikia pratinti prie maisto gabaliuku, ka duodate?
Aš kol kas mėsos košes pablenderiuoju, nes kitaip nevalgo, nors žuvį ir daržoves (kaip patiekalą) valgo gabaliukais, matyt mėsa jai dar per kieta įveikti. Duodu kartais šiaip kaip užkandį virtas morkas, bulves, brokolius, kalafijorus supjaustytus gabaliukais. Obuolį, kriaušę, agurką, pomidorą, avokadą ir kitus minkštus vaisius, daržoves valgo nuluptus didesnius gabaliukus ir pati kanda, uogas, duoniukus, labai retai sausainiukus taip pat valgo ir kanda pati.
Dėkui labai, na man baisu duoti ką, kad nepaspringtu, kelis kartus jau buvo su specialiais sausainiukais kūdikiams, tai man siaubo įvarė! Dar vienas klausimas, ar visi kūdikiai turi gerti žuvies taukus??? Esu labai toli ir mano vaikeliu nepaskyrė jų, bet aš manau kad gal reikia vistiek?
Jol Li parašė:
Dėkui labai, na man baisu duoti ką, kad nepaspringtu, kelis kartus jau buvo su specialiais sausainiukais kūdikiams, tai man siaubo įvarė! Dar vienas klausimas, ar v…
Aš irgi bijojau iš pradžių. Įduodu būdavo kažką ir sėdžiu akis pastačius kaip kramto
Dbr aišku irgi su priežiūra užkandžius duodu. Bet jie išmoksta susitvarkyti su liežuvėliu ir viskas ok. Duokit nesprangius valgius gabaliukais pradžiai - virtą morką bulvę.
Mėsą aš perku ir sumalu. Tada verdu kukulius ir juos tada pertrynus šakute dedu į sriubytę arba su daržovėm patiekiu. Nes virtos mėsos gabaliukai žinoma jiems dar per kietas maistas ;)
O jūs paklauskit gydytojos savo. Kokioj šaly esat? Jei ten kur mažai saulės tuomet tikrai nepakenks žuvies taukai, bus ir vit d kartu
Manuela parašė:
Ar jusu vaikuciai prie jusu prisirise? Maniske gali likti su bet kuriuo zmogumi, netgi visiskai svetimu. Mamos nepasigenda. Iseinu - vienodai rodo, griztu - vienoda…
Man labai sunku, nes nei minutei manes nepaleidzia. Kai prausiuosi duse, stovi prie vonios, uz uzuolaidos ir verkia. Net su teciu nepabuna, gali truputi pazaisti su juo, tik kai kambaryje esu.Su mociute pabuna trumpa valandele, bet ir tai, ji turi sokti, dainuoti ir ja linksminti istisai. Tai yra labi sunku. Apsitvarkyti, ka isvirti. I koja isikibusi. Laiko sau- nulis.
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
dėl tokios nenormalybės ir mąstau apie BAK , nejau niekas ten nesigydo, forume k…