Man nieko panasaus nera

sim1 parašė:
galetu ir man jau baigtis, bet pastebiu kuo toliau tuo vis daugiau bega.. ir kaip nesmagu pries vyra kai atsikeliu ryte su slapia maike tai tik greitai begu persire…
As kazkaip jau pripratau, aisku nesmagu buna kai pradedi slapti gal veliau truputi maziau begs, nes man pradzioj daug begdavo, dabar jau apmazejo
indre.. parašė:
Oj kai pagimdysit begs dar ne taip![]()
Reikia tiketis, kad tik begtu
Sveikos mamytes,niekada neteko susidurti su strijomis,o dabar ant krutines atsirado dryzeliai melini bet nelabai ryskus(matomai dar ryskes) kaip supratau tai cia strijos..o ar jos po nestumo dings ar ne?? ar gal budu bus jas panaikinti? Dabar naudoju krema nuo striju pregnacare.
indre.. parašė:
Oj kai pagimdysit begs dar ne taip![]()
As labai tikiuosi, kad begs, nes man nei iki nei po gimdymo taip ir nebego, niekada nereikejo tu ikloteliu, gal tik kelis kart po gimdymo ir buvo keli laai nakti, o taip to pieno su ziburiu nerasi...
Smurfe parašė:
Sveikos mamytes,niekada neteko susidurti su strijomis,o dabar ant krutines atsirado dryzeliai melini bet nelabai ryskus(matomai dar ryskes) kaip supratau tai cia st…
Jeigu jau atsirado tai ir bus, gal tik jeigu raudonos su laiku pabals, bet dryzeliai liks. As ant krutines irgi turiu dar nuo paauglystes
Lėja123 parašė:
As labai tikiuosi, kad begs, nes man nei iki nei po gimdymo taip ir nebego, niekada nereikejo tu ikloteliu, gal tik kelis kart po gimdymo ir buvo keli laai nakti, o…
labai bijojau , kad tik nebūtų ir neseniai kalbėjau,kad nėra nėra pas mane jų...o štai ir atsirado...o čia genai,kad atsiranda jos nėštumo metu? nes šeip krūtinė mano maža o ir dabar nedidėja tik pilna atrodo pasidarius ir viskas,tai jei nedidėja tai ir strijų neturėtų būti na nesuprantu aš šituo klausimu.. reiks gal pas daktare pasiklausti net gėda pasidarė,kad tokių elementarių dalykų nežinau ..
sveikos, mamytes. siandien as sunerimus.. sianakt pabudau nuo tokio pilvo skausmo, atrodo, kad meslungis ji traktu tai viename sone, tai kitame, normaliai net nebepamiegojau iki ryto...
ryte isgeriau magnio milteliu, tai lyg ir geriau buvo, bet vistiek tas pilvas kazkoks keistas.. kas cia galetu buti? apacioje labiau i kaire puse jauciu toki sukietejima, bet siaip visas pilvas nera kietas. cia gal gimda susitraukineja? tureciau sunerimti?