zebenksti_s parašė:
Sveikos, siryt sulaukiau rausvu,siek tiek kraujingu isskyru,tai cia zenklas,kad galiu ruostis gimdymui po truputi ar visgi vertetu sunerimti?
O taip, zenklas, reiskia pasisalino gleiviu kamstis
zebenksti_s parašė:
Sveikos, siryt sulaukiau rausvu,siek tiek kraujingu isskyru,tai cia zenklas,kad galiu ruostis gimdymui po truputi ar visgi vertetu sunerimti?
O taip, zenklas, reiskia pasisalino gleiviu kamstis
ciutia parašė:
Mes su vyru sutariam tik del berniuko vardo- Kajus. O mergaites vardo neisivaizduoju...dirbu mokykloj ir matau kaip is tu vardu tyciojasi vaikai, noris isrinkt trum…
as galvoju kad kol vaikutis mazas jam visi vardukai tinka
bet kai uzaugs tai pritaikius ta varda kazkaip keistai skamba
pritariu kad vaikai mokyklose megsta iskraipyti tuos vardus,tai lb jau atsakingas darbas ta varda isrinkti
Mes su vyru irgi buvom berniukui del vardo Matijus sutare kazkaip pasiuliau ir jis pasake kad visai neblogas,bet kazkur isgirdo varda Natanas ir db viskas jau Matijus jam nebe gerai
mamulkas parašė:
O taip, zenklas, reiskia pasisalino gleiviu kamstis![]()
tai jau snd ar ant dienu galiu tiketis leliuka savo pamatyt? :))
zebenksti_s parašė:
Na pvz man pasisalino kamstis nakti, iskart prasidejo saremiai nestiprus, tada ryte prakirpo ir nuleido vandenis ir per pietus pagimdziau. O tau saremiu dar nera?tada turetum sulaukti greitu metu, gal ir po keluu dienu, nebutinai siandien
mamulkas parašė:
Na pvz man pasisalino kamstis nakti, iskart prasidejo saremiai nestiprus, tada ryte prakirpo ir nuleido vandenis ir per pietus pagimdziau. O tau saremiu dar nera?t…
sunkoka pasakyt del saremiu, nes vaikiukas malasi viduj, o kai jis juda, visada pastaruoju metu pilvas apsitraukineja ir siokie tokie skausmeliai uzeina, tai nzn ar cia itin lengva saremiu pradzia, ar cia nuo maziuko keisti jausmai vel kyla :))
zebenksti_s parašė:
Zinai kaip man daktaras ginekoligas paaiskino (R. Semeta)? Tai reiskia, kad keliu dienu begyje turetum gimdyti. Bet man, kai laukiausi pirmosios dukrytes, po gleiviu kamscio pasusalinimo gimdymas prasidejo tik po geros savaites. Tas daktaras pakomentavo, kad retai taip buna
tai manau, kad nuo tavo organizmo labai priklauso
zebenksti_s parašė:
sunkoka pasakyt del saremiu, nes vaikiukas malasi viduj, o kai jis juda, visada pastaruoju metu pilvas apsitraukineja ir siokie tokie skausmeliai uzeina, tai nzn ar…
Sakyciau atsipalaiduok ir nepanikuok, kai uzeis reguliarus saremiai, tikrai tai suprasi ir pagal pojucius ir pagal reguliaruma.ramiai susikrauk tase pagavok ko dar truksta joje ir lauk stebukliuko
Anon parašė:
Labutis, as asmeniskai sito gimdymo bijau labiau nei pirmojo![]()
Tikra tiesa,kad antras gimdymas labiau neramina...Pirmojo visai nebijojau,nes nezinojau,kaip viskas bus,o dabar jau neramu darosi
zebenksti_s parašė:
Labai dekui visoms uz atsakymus :)) Dabar toks keistai malonus nerimas mane valdo, ir laukiu jau kol kas dar prasides, ir bijau truputi :))
Laikykis
mes su tavim
4 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai