Eva_Ber parašė:
Oho Nerealu. Sugraudino mane tavo istorija. PASAKA!! Sveika prisijungusi!
tikrai jauciuosi kaip PASAKOJ
draugausim!
Eva_Ber parašė:
Oho Nerealu. Sugraudino mane tavo istorija. PASAKA!! Sveika prisijungusi!
draugausim!
Yngous parašė:
draugausim!
sveikos busimos mamytes, pasidalinsiu savo liudnomis ziniomis, musu leliukas pabego vakar paliko mus..esu pasimetusi ir sumisusi... labai labai laukiam, o dabar begalo liudna..
saugokit save ir tuos mazus stebukliukus po savo sirdele. sekmes jum ir jusu zirniukam.
Yngous parašė:
Sveikos būsimos ir esamos mamytės! negaliu patikėti, kad ir aš jungiuosi prie sausio mėnesio mamyčių! Susilaukti vaikelio bandome jau 4tus metus, daug ką išbandėme,…
Sveikute
Istorija tikrai labai net graudi,bet ir labai dziuginanti
Nera nieko geriau ilgai laukus ,planavus,norejus.. pagaliau imti ir sulaukti,tikiu,kad sirdis krutinej netelpa! Su tuo tave labai sveikinu
Patricija231 parašė:
sveikos busimos mamytes, pasidalinsiu savo liudnomis ziniomis, musu leliukas pabego vakar paliko mus..esu pasimetusi ir sumisusi... labai labai laukiam, o dabar beg…
Pradejai kraujuoti???
Nuosirdziai ir is visos sirdies uzjauciu...
Patricija231 parašė:
sveikos busimos mamytes, pasidalinsiu savo liudnomis ziniomis, musu leliukas pabego vakar paliko mus..esu pasimetusi ir sumisusi... labai labai laukiam, o dabar beg…
be galo užjaučiu. stiprybės tau ir tikiuosi, kad gandrai netruks apsisukti atgal!
Yngous parašė:
Sveikos būsimos ir esamos mamytės! negaliu patikėti, kad ir aš jungiuosi prie sausio mėnesio mamyčių! Susilaukti vaikelio bandome jau 4tus metus, daug ką išbandėme,…
kaip nerealu!!!!!!!!!!!!!!!!
Labai dziaugiuosi uz jus , sveikinimai
aukit ir stiprekit, puikiai suprantu ta jausma, kaip ilgai ilgai planuoji, ir kaip netiketai
kaip saunu, sveiknu dar karta
Leo_Smile parašė:
kaip nerealu!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Labai dziaugiuosi uz jus , sveikinimai
![]()
![]()
aukit ir …
ir jus ilgai planavote?
Jei kam idomu
cia mano istorija, kai laukiausi pirmagimes:)rasyta 2011m.
Na parasysiu ir as savo istorija,
Kai pradejome gyventi kartu su vyru, apie vaikus dar negalvojome, todel as pradejau gerti kontraceptines.Pradraugave apie du metus nusprendem tuoktis.Susituokem 2006m.birzeli.
Po vestuviu nustojau gerti kontraceptikus.Gyvenome nesisaugodami.Praejo metai, galvojau valosi organizmas nuo kontraceptiku. Praejo antri, treti.Tevai ir draugai vis dazniau teiraudavosi apie pagausejima, o tas dar labiau erzindavo.Tada su vyru pradejome kalbetis, kad reiktu pasitikrinti.
Drauge dave privacios klinikos adresa.Vyras jau buvo nuvazeves, bet pamates laukiamajam daug moteru susinepatogino ir negalejo to padaryti.
Tada planavom antra karta, bet vis kazkas nutikdavo.
Galu gale as pasakiau sau, jei iki 30 m. nepastosiu tada eisiu tikrintis.
Kai profilaktiskai eidavau pasitikrinti, uzsimindavau, kad norim vaiku, bet nesigauna.Tai israsydavo vitaminu ir tiek.Nieks nepadejo.
Gyvenom paprastai ir tai darydavom nesisaugodami.Neuzkibo
Ir stai 2010m.vasaris.veluoja kelias dienas, o taip pat kazkoks keistas jausmas ten, lyg perstejimas. Islaukus 5d.pasidariau testa.Antra juostele labai blyski vos matoma.
Po savaitgalio pasakiau vyrui, kad veluoja.Nusipirkau 2 vnt. nestumo testu. Pasidariau ir abi juosteles ryskios.Vyras apsidziauge as kaip nesava vis dar netikejau, kad tai nutiko. Kita ryta pasidariau dar viena testa. Teigiamas. Nulekiau pas gyditoja ir patvirtino 6 sav nestumo.
Jauciausi keistai, bet buvau laiminga. Deja neilgai.Diena pries vizita pas gyditoja man pradejo teplioti ir mausti pilva, nelabai supratau.Pasakiau gyditojai, tai nieko neitarda israse man magnio, kad atpalaiduotu raumenis.Vakare man pilvo skausmas vis stiprejo, bet kazkaip uzmigau. O prabudusi kita ryta pradejau kraujuoti.
Pagulde i ligonine, bande gelbeti 7sav ir 3d.nestuma.Nepavyko.Buvo sunku, bet nepasidaviau.Po persileidimo 3 men. atsistatinejo hormonai.Vel pradejom planuoti.Rugseji nuejau pas savo gyditoja ji man israse MOSTODION N. lasiuku. 3 men.Pradejau juos gerti ir skaiciuoti vaisingas dienas.Po pirmo men, nieko.
Lapkriti buvo vyro gimtadienis. Rankineja turejau nestumo testa.Ai pasidarysiu galvoju. Ir ka jus manot
Teigiamas...
Tai va, tokia ta mano istorija. Dabar mums 18 sav.
Niekas nevyksta be priezasties, manau, kad mums atejo laikas ir pas mus atskrido gandrai
Linkiu kad ir pas jus atskristu gandrai
K.S.29 parašė:
Jei kam idomu![]()
cia mano istorija, kai laukiausi pirmagimes:)rasyta 2011m.
…
Oho, teko irgi visko ištverti. Šaunuoliai, kad nepasidavėt. Nenoriu nė pagalvot kaip baisu dabar būtų netekti mažiuko. net susimąstau, gal nereikėjo čia taip anksti skelbtis, bet taip norisi visam pasauliui sušukti, kad ir aš būsiu mama. Aš tyliai pasidžiaugsiu
9 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai