DovBau parašė:
galvoju, kad mano nuotaikos prie gero neprives... bet negaliu, kaip kas per galva butu trenke... taip gaila saves, o darbe ziauriai pavargstu, nekenciu savo darbo..…
O vyras zino,kad laukiesi??
DovBau parašė:
galvoju, kad mano nuotaikos prie gero neprives... bet negaliu, kaip kas per galva butu trenke... taip gaila saves, o darbe ziauriai pavargstu, nekenciu savo darbo..…
DovBau parašė:
pabandyk iseiti pasivaikscioti nusiramunti, kaip atrodo viskas is po koju slysta, kad ir viena...
Nezinau man labai padedavo, iseidavau su savo suneliu i miska (gyvenu netoli misko) atsisesdavau ant kokio kelmelio ir guosdavau save dar ir sunelis labai mane guosdavo, tai padeda... Aisku dar tada nezinojau kad laukiuosi, dabar lengviau susigyventi su problemom.
Decee parašė:
Labukas Merginos, noreciau prisijungti prie jusu.Laukiame antro stebuklelio sausio 17d. ;)
Sveikiname su seimos pagausejimu!
Decee parašė:
Aciukas Eglyteee..Taip pat Sveikinimai ir i Jusu puse.
![]()
Aciu !
Kaip savijauta?
Eglyteee parašė:
taip, zino... bet kazkaip keistai reaguoja, nors sis vaikelis planuotas ir tiketasis
Decee parašė:
Na savijauta kolkas nieko, net keista nes su savo pirmaja lelyte tai pykino visus 3men, o su siuo kleckiuku nieko, tik miego norisi..O pacios savijauta?
![]()
As irgi antro laukiuosi,tai su pirmu nestumu pykino ir vemdavau.. Dabar jau buvau besidziaugianti,kad nepykina si nestuma,bet vat savaites pradzioj pasijaute sis simtomas tik netoks stiprus kaip pirma karta
Ateik pas sausio busimas mamytes i uzdara grupe ;) ten daug musu bendraminciu
Eglyteee parašė:
As irgi antro laukiuosi,tai su pirmu nestumu pykino ir vemdavau.. Dabar jau buvau besidziaugianti,kad nepykina si nestuma,bet vat savaites pradzioj pasijaute sis si…
Na as ir tikiuosi kad neprasides tie pykinimai..
Kaip ateiti i uzdara grupe? Na matai as visai naujoke siame puslapyje..
16 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai