dvynes andzela ir adrija parašė:
man dare planini pc tikrai nesigailiu man tik pirma diena skaudejo ir tai leido keltis nes mano viena ir skersa buvo
Man ir bus planinis cp, bijau blem.... Bet yra kaip yra
lelia sedi sau ir vargo nemato :)!!!
dvynes andzela ir adrija parašė:
man dare planini pc tikrai nesigailiu man tik pirma diena skaudejo ir tai leido keltis nes mano viena ir skersa buvo
Man ir bus planinis cp, bijau blem.... Bet yra kaip yra
lelia sedi sau ir vargo nemato :)!!!
agne.becelyte parašė:
Sveikos. Norėjau paklausti kada po gimdymo prasideda menesinės?
man atsirado po 1metu 10 men, nes tiek maitinau.
sveikos
man terminas spalio 20,tai laukiu ramiai
pirmas vaikas gime 2 savaitem anksciau,tai galvojau gal ir antras pasiskubins,plius kai tarp vaiku nebus ne metu skirtumo tik 11 menesiu,tai net nezinau ko tiketis ;)sako greit ir lengvai buna,o man ir pirmas greit ir lengvai gime
net nesupratau kad saremiai,galvojau paruosiamieji vis nes jokio reguliarumo ;) paskaitau kaip mamytems praejo gimdymai ir toliau laukiu
tikiuosi si kart jau suprasiu ka gimdau
nors antras kartas ir pirmas ka tik buvo,bet vis tiek neramu
Evveliute parašė:
Na aš jau 3 metai su viršum nežinau kas tas yra![]()
![]()
![]()
...kaip tai...? As galvojau, kad po gimdimo nereguliarios menesines susireguliuoja ir pan. Gal ir durnas klausimas, bet jei jum nebuvo menesiniu, kaip jus pastojot..?
Frenezija parašė:
...kaip tai...? As galvojau, kad po gimdimo nereguliarios menesines susireguliuoja ir pan. Gal ir durnas klausimas, bet jei jum nebuvo menesiniu, kaip jus pastojot.…
Menesines pastojimui nebutinos
butina ovuliacija, o ji ivyksta iki pirmuju menesiniu po gimdymo. Ir beja, jos nebutinai susireguliuoja.
Jordana_27 parašė:
Labas busimos ir esamos mamytes! Visalaik stebejau spalinuku foruma, taciau pati niekada nerasiau. Nusprendziau parasyti, nes tikrai neramu darosi. Mano terminas sp…
Darykit pratimus
man padėjo,kelios dienos iki gimdymo atsivertė
ir nesinervuokite vaikeliui kenkia
Simuutėėėė parašė:
Aš tai kraustaus, kiekvieną dieną vis po kelis daiktelius vežuos![]()
Mes taip pat kraustemes. Buvo reikalu sutvarkyti maziuko daiktus
pavargdavau siaubingai su tom dezem indu, rubu, batu ir visokiu kitu nieku
Bet savu namu turejimas atperka visus vargus
turiu klausimeli, ar dar kam prakaituoja ranku delnai ir koju pedos, nebegaliu kiekviena diena jos pas mane slapios ir slapios ir nesuprantu kodel jau gal menesis laiko taip.. ir dabar antra vakara iseiles kai atsiguliu i lova taip karstis pradeda musti visa kuna, kad nebesuprantu kas daros.. net atrodo oro trukumas atsiranda kita kart..
JurgitaSal parašė:
sveikosman terminas spalio 20,tai laukiu ramiai
pirmas vaikas gime 2 savaitem anksciau,tai galvojau gal ir antras pasiskubins,plius kai tarp vaiku nebus ne m…
man terminas 16d irgi labai bijau kaip suprast kad gimdymas prasideda nors va kaip ir jus tiek ir su pirmu vaikuciu pagimdziau greit ir nelebai ka suvokiau,tik kaip ir su pirmu jau antra diena viduriuoju.su pirmu man namie nubego vandenys suviduriavau tai va su pirmu 7 ryto pradejau vaiksciot i toleta apie 8 paskambinau i ligonine kad atvykstu gimdyti nes nubego vandenys(gyvenu anglijoj cia pries atvaziuojant reik paskamint) tai iki ligonines kazkur puse val kelio pati daejau is automobiiu aiksteles iki ligoonines palipau i 2-3 auksta atsiguliau viskas jau atsidare buvo ir po 10kelios minutes jau laikiau maza ant ranku. viskas labai greit ivyko.ir dabar atrodo kad vel gimdysiu lyg pirma kart.atrodo nieko nezinau.pirmas gime kaip ir nustatyta buvo data,o kaip sita angeliuke gims net neznau
Torri parašė:
Menesines pastojimui nebutinosbutina ovuliacija, o ji ivyksta iki pirmuju menesiniu po gimdymo. Ir beja, jos nebutinai susireguliuoja.
Oho kokia as zalia
siaubas... Regis absoliuciai nieko nezinau. Net baisu darosi
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai