aleksaroma parašė:
cia nestumo metu gerei tuos antibiotikus? ir dabar?
Taip
savaitę iki gimdymo gėriau zinnat, vakar pagimdžiau, šiandien jau kitokių išrašė
bet tie kitokie jau jaučiu kad veikia...
aleksaroma parašė:
cia nestumo metu gerei tuos antibiotikus? ir dabar?
Taip
savaitę iki gimdymo gėriau zinnat, vakar pagimdžiau, šiandien jau kitokių išrašė
bet tie kitokie jau jaučiu kad veikia...
Greta dar nepagimde
daktarai turbut laukia kol mano lelius kokius 5kg svers
nes jau dabar sverem 4,5kg :/ ir dar vakar gavau liudnu ziniu pasirodo man bus atliktas cp,o as taip norejau naturaliai pagimdyt. Sake duos paciai pabandyt pagimdyt bet mazai sansu kad isgimdysiu bet jeigu isgimdysiu man sake gydytojas mane ateis asmeniskai pasveikint ir geliu nupirks
tik vieno nesuprantu jeigu jau gresia cp tai ko dar laukia ir nedaro tos operacijos ?
nu nebent rimtai laukia kol mano lelius 5kg svers
greta4321 parašė:
Greta dar nepagimdedaktarai turbut laukia kol mano lelius kokius 5kg svers
nes jau dabar sverem 4,5kg :/ ir dar vakar gavau liudnu ziniu pasirodo man bus atl…
Kiek laiko pernesioji?
erimita_ parašė:
Oi ne ta post pakomentavauo jum padeda nuo skausmu si tie? Nes as duodu colinox tai efekto nelabai yra
Colinox padėdavo mano vyresnei dukrai,šitai seba med efektyviau veikia
nors dabar kai naudojam biogaia mums to pakanka + mankšta ir masažai
Turtas parašė:
Kiek laiko pernesioji?
Siandien 5diena
o tu ? Nes kiek matau dar nepagimdei
greta4321 parašė:
Greta dar nepagimdedaktarai turbut laukia kol mano lelius kokius 5kg svers
nes jau dabar sverem 4,5kg :/ ir dar vakar gavau liudnu ziniu pasirodo man bus atl…
Greta,Šiauliuose pataloginiam ekoskopas svorį +500g dadda,kai nueisi į gimdyklą klaus kiek rodė ir numes 500g
nebent kas pasikeitė
Camel parašė:
Evvveliute,kaip tavo mazyle auga?kiek jau svorio priaugot? klausiu nes musu maziukes gime labai panasaus svorio,tai idomu![]()
Sveika,mes gerai
per pirmą mėn 1,5kg db svėrėm 3,8kg,akivaiždžiai jau matosi
kaip jūs?
Evveliute parašė:
Greta,Šiauliuose pataloginiam ekoskopas svorį +500g dadda,kai nueisi į gimdyklą klaus kiek rodė ir numes 500gnebent kas pasikeitė
![]()
Bet man vistiek sake kad cezaris grese nes pati neisgimdysiu :/ tai nenudziuginsit manes. Tik sakau ko nesuprantu kodel man jos nedaro dar o vis laukia kol pati gimdyt pradesiu keisti cia tie gydytojai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai