2014.11.30 10:36 (prieš 11 m.)
Asta Go parašė:
tai dabar ramus vaikas?
Žinok būna visko bet vakar vakaras buvo košmaras užsimigdžiau vaika pamiegojo pusvalandį ir pradėjo verkti paėmiau ant ranku toliau verkia raminau kokia valanda kol verkti nustojo ir nesuprasi kas jam buvo nutike poto kol užmigdžiau atrodo sausas pavalges bet akys stačios ir daryk ką nori nemiega pasiėmiau ant ranku atrodo miega pagudai į lova vėl akys stačios vėl pasiėmiau ant ranku snausti pradėjo poto paguldžiau vėl akys stačios tai taip prasižaidėm kokia valanda kol užmigo galiausiai
Asta Go parašė:
5 savaite
Jeigu 5 sav tai tuoj mum prasidės
loretjute parašė:
O pas mane tai pilvukas patamsejo degint nereik tik juokingai atrodo pati balta o pilvukas rudas pirmiau net galvojau kad purvina
Pas mane irgi pilvas rudas su tamsia ruda juosta per pilva tai tikrai negražiai atrodo
Asta Go parašė:
man sake duot po maisto
man kaip tik sakė duoti prieš maista žodžiu kiek gydytojų tiek nuomonių
jaučiu net nėra skirtumo kada
duoti
Colliukke parašė:
MEs ne tik kad atpilinėjam bet ir isbėrė mus. Skambinsiu pirmad gydytojai klausiu ka cia daryt. Nes jau antra diena neduodu. Ir viskas vėl tvarkosi...
bet pagalvojus jeigu neduotumėm to vit D tai leliukui gali tas rahitas išsivystit,nes juk duodam tik tam kad kaulus stiprina ir kad to rahito išvengti