D.E. parašė:
o, kaip smagu:)) kada gimdyt tau?jo labai zmones pikti yra paskutiniu metu, kad tik iskaudinti kita... nesuvokiama..
Balandzio 13
D.E. parašė:
o, kaip smagu:)) kada gimdyt tau?jo labai zmones pikti yra paskutiniu metu, kad tik iskaudinti kita... nesuvokiama..
Balandzio 13
Giedre30 parašė:
Balandzio 13
Man balandzio 10
Karinule parašė:
Sveikos mamytes, tas pilwuko skausmas apacioje ir kad vaikas nejuda priwede prie ligonines;(((( placenta lbj zemaj ,prisitwirtinusi priekyje ;(((
Ir ka jie dabar darys?Placenta pati pakyla
Karinule parašė:
Sveikos mamytes, tas pilwuko skausmas apacioje ir kad vaikas nejuda priwede prie ligonines;(((( placenta lbj zemaj ,prisitwirtinusi priekyje ;(((
Stiprybes, laikykites, laukiam geru naujienu
lukreci parašė:
O kokiu kudikiui rubeliu reiktu turet daugiausiai?iv. Boduku susagstomu ir ne, ilgom trumpom rankovytem..
Geriausia siaustinukai
rūbeliai kurie išsiskleidžia kad nereiktų per galvytę mauti
į ligoninę tai tik tokius vešiuos;) o ilgom ar trumpom rankovytėm priklauso nuo to kiek šilta bus tuo metu, ir kiek šilta bus ligoninėj
pridedu pvz:
www.nesiok.lt/lt/sliauztinukai/1330-baltas-sliauztinukas.htm
www.nesiok.lt/lt/smelinukai/1403-baltas-susiauciamas-smelinukas.html
armida23 parašė:
Gal yra mamyciu kurioms nustatytos datos Balandzio 3 dienakaip jauciates ? Kaip jusu nuotaikos?
![]()
Man nustatė Balandžio 3 gimdyti
jaučiuosi neblogai kartais pilvuka patempia, o šiaip viskas gerai ir storėju kaip reikiant
O nuotaikos tai žinokit geros, kai buvo kokia 20 sav. tai net vyras sakydavo kad neprognozuojama esu, o dabar viskas susitvarkė
o kaip jūs jaučiatės?
4 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai