linama parašė:
Ne pagal tema, bet Prienuose Medicoj neblogos ginekologes dirba, jaunos, malonios, viska papasakoja, paaiskina. Alytuje eiciau tik pas Morkunaite, tik kazin ar ji p…
Pasidomėsiu apie Prienus
man patogu irgi
linama parašė:
Ne pagal tema, bet Prienuose Medicoj neblogos ginekologes dirba, jaunos, malonios, viska papasakoja, paaiskina. Alytuje eiciau tik pas Morkunaite, tik kazin ar ji p…
Pasidomėsiu apie Prienus
man patogu irgi
dianytte parašė:
LabukasGimdysite Alytuje? Aš ir mąstau apie ginekologės paieškas Alytuje, strategiškai patogiausia turbūt būtų, nes Prienai nežavi :/ Kažkaip artėja 12 savaitė,…
ne,ne alytuje,deja. gimdysiu kaune,kadangi esu su diabetu, paieskojau,pasidomejau,ir vis gi, alytuje nera privaciu kliniku kur priziuri rizikingo nestumo nestukes, belieka vazineti i kauna,i klinikas, pirmaji gimdziau alytuje,likau labai patenkinta, priziurejo daktaras saliklis, puikus, nuostabus gydytojas.
dianytte parašė:
As dar niekur neprisirasiusi ir tyrimu nesidarius oficialiai, sakykit gal isivaizduojat jei persirasyciau i Alt poliklinika pvz, kaip greitai man padarytu tyrimus ?…
Manau kad greitai viskas vyksta poliklinikoje, as pati esu kitoj polikinikoj, ne miesto, maciuleviciene puiki gydytoja, as pati lankausi pas daktara aruna salikli
merkeviciene zivile parašė:
Manau kad greitai viskas vyksta poliklinikoje, as pati esu kitoj polikinikoj, ne miesto, maciuleviciene puiki gydytoja, as pati lankausi pas daktara aruna salikli
Aš ir pas Saliklį pradėjau lankytis
kovo 13 d.antradis vizitas, jau turės tyrimų atsakymus, įdomu ar darys echo
gal zinote ar daznai daro? Kada mazdaug lyti paziuri ar prasyti reikia? Kas kiek laiko vizitsai, zodziu papasakokite viska, idomu labai
dianytte parašė:
Aš ir pas Saliklį pradėjau lankytiskovo 13 d.antradis vizitas, jau turės tyrimų atsakymus, įdomu ar darys echo
gal zinote ar daznai daro? Kada mazdaug l…
Echo daznumas priklauso nuo gydytojo, vieni kaskart daro, kiti reciau. Man dare pirma vasario pradzioj, kai nuejau pasitirkrint ar laukiuosi, o paskui tik geguzes menesi. Tada ir pasake lyti, bet apsiriko
Apskritai nuo gydytojo priklauso tas apziuru daznumas, tyrimu paskyrimas ir pan. O su lyties nustatymu tai visokiu kuriozu buna, iki pacio gimdymo sao, kad 100 proc. berniukas, o gimsta mergaite
Sveikos, gal žinote ar Alytuje yra galimybė nueiti privačiai mokant pinigus echoskopijai tiesiog pasidaryti, nes man tos poliklinikos politika du kartus per nėštumą pažiūrėti kažkaip nepatinka. Esu ant biuletenio antra savaitė po gresiančio, neramju, norisi pasitikrinti ar mano mažyliui viskas gerai...
dianytte parašė:
Sveikos, gal žinote ar Alytuje yra galimybė nueiti privačiai mokant pinigus echoskopijai tiesiog pasidaryti, nes man tos poliklinikos politika du kartus per nėštumą…
Ir mane tas domina
dianytte parašė:
Aš ir pas Saliklį pradėjau lankytiskovo 13 d.antradis vizitas, jau turės tyrimų atsakymus, įdomu ar darys echo
gal zinote ar daznai daro? Kada mazdaug l…
kai laukiausi pirmojo, tai mano gydytojas buvo saliklis, rupestingas, puikus, atidus, echo man dare kas antra apsilankyma,labai daznai, gal del to kad gestacinis (nestuminis) diabetas buvo, labai buvau patenkinta,deja, jis ligonineje ti kabineta turi, pacioje ligonineje, skyriuje, nedirba,tai ir gimdymu nepriima
12 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai