beata23 parašė:
Labagal zinote privaciu ginekologu kabinetu alytuje?
Man atrodo Alytuje net nera, nueikit i ligonine susimokesit kasoj pinigus ir priims
beata23 parašė:
Labagal zinote privaciu ginekologu kabinetu alytuje?
Man atrodo Alytuje net nera, nueikit i ligonine susimokesit kasoj pinigus ir priims
Laba, o kaip gyd akušerė - ginekologė E.Tarutienė? pirmą kartą pas ją lankausi, nes neseniai gyvenu Alytuje, laukiuosi tad užsiregistravau vizitui pas šią gyd, nes tikrai nk apie Alytaus ginekologus nzn. Gyd lb maloni, atrodo rūpestinga, bet manau nelb dirbanti su nėštukemis, va antro vizito metu 14 sav apžiūros ekoskopu paprašė ir atėjo kita gyd padarė ekoskopu apžiūrą.
Laba, patarkit!!!! Gyvenu pora men jau uzsieni, nesenai suzinojau pastojusi, grisiu i LT Alytu tik lapkricio 17, pati prisiregistravusi Lazdijuose, bet nespesiu sucazinet, visur skaitinejau kad reikia siuntimo is seimos gydytojo, kad priimtu alyt uzsiregistravus pas gine, kitaip kainuos ir pns, galetumet gal patarti kaip daryt, jei neiseitu nemokamai, kokios kainos, ir pas kokia ginekologe, buciau labai dekinga??
Ugneraww parašė:
Kokie atsiliepimai apie gydytoja V.Adomaitiene?![]()
Is mano puses nekokie atsiliepimai apie ja. Patarciau rinktis kita gydytoja.
Deima1989 parašė:
Is mano puses nekokie atsiliepimai apie ja. Patarciau rinktis kita gydytoja.
Kodėl?
Ugneraww parašė:
Kodėl?![]()
Kaip gydytoja neatidi ir neatsidavus savo darbui. Per jos atlaiduma netekau vaikucio.
Deima1989 parašė:
Kaip gydytoja neatidi ir neatsidavus savo darbui. Per jos atlaiduma netekau vaikucio.
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai