Magee parašė:
mano vaikas aprengtas gerai buvo tik iskart po gimdymo pusdieni, buvau savo rubus paemusi, bet aprenge jie savais ir dar taip siltai... vienu zodziu po pusdienio t…
Kiek spėju sekti, jūs gimdėte VGN, aš taip pat ir man kaip tik sakė, rengti vilnonėm. Gimdžiau 20d. tai buvo toookios karštos dienos, palatoje +28 (buvo termometras). mažylį rengiau bodziu ilgom rankovėm ir vilnonės kojinytės. Akušerės kelnytes sakė aprengti, bet aš nerengiau, o mažylis nei sušalo, nei sukaito
vilnones kojinytes pranešiojome mėnesį ir nebuvo sukaitusios kojytes. kartais ir dabar uždedu ant olikos kojytes kaip einame į lauką.
dabar namie +22,23 (turime galimybę patys reguliuoti šilumą pagal laipsnius), tai rengiu ilgu bodziu, kojinytes ir kelnytes. vakare ir miegui uždedu šliaužtukus ilgom rankovėm, arba kelnytės ir maikutę ilgom rankovėm, nes spėju jas keisti tik, kaip seilėjasi mažasis
į lauką rengiu jau žieminiu kombiu ir dar liemenę pavelku vilnonę, vilnonę kepurytę ir tikrinu nosytę. nemanau, kad per šiltai rengiu, nes jis man būna lauke po 3,5-4 val, tai tokį ilgą laiką su paprastu kombiuku išbūti yra per šaltą. mums suaugusiems yra šalta 3val būti lauke, o mažieji juk miega ir nejuda. nurengus būna šiltas, bet nesukaitęs. kaip sakė gydytoja, rengti taip, kaip mažylis jau yra įpratęs. o prie -15 tokių mažų vaikų jau nepatartina vesti į lauką.