Aladine parašė:
labas mamytes. ar yr dar kuri is jusu kuri maitintu vaikuti MP?
Yra yra
Aladine parašė:
labas mamytes. ar yr dar kuri is jusu kuri maitintu vaikuti MP?
Yra yra
JurgaNe parašė:
Kai pradėjo eiti į daržiuką buvo vėl prasidėjęs neramus miegas. Keldavosi, verkdavo 10-20 min. Dabar kartais dar irgi būna. Bandykite kokios raminančios žolių arbat…
Agal pilnatis,menulio itaka kai priartejes prie zemes
LinaJo parašė:
Agal pilnatis,menulio itaka kai priartejes prie zemes
Gali būti...nes ir mane veikia
Laurukė parašė:
Sveikos, mamytes, kaip jūsų mažyliai miega? Maniškis mažesnis miegojo gerai, o dabar tragedija. Jau pusė metų kokia kaip nebuvo nei vienos ramiai ir neperttaukiama…
Musu irgi blogai miega. Galvoju gal, kad kai pradejo ant puoduko sestis, daugiau kalbet ir suprast viska. Kad smegenelems tenka daugiau info ir darbo ir nskti del yo sunkiau uzmiega ir prabudineja.bet tik spelioju. O ir neklauso visai. Jei ne pagal ji- isterijos ir pan. Irgi nebezinau ka daryti.
simonacka parašė:
Musu irgi blogai miega. Galvoju gal, kad kai pradejo ant puoduko sestis, daugiau kalbet ir suprast viska. Kad smegenelems tenka daugiau info ir darbo ir nskti del y…
Na paa mus irgi panašiai, pavyksta jį nebent tik švelniai sakant apgauti, nukalbinti kita tema ar dėmesį kitur sutelkti, na tėčio dar papaklauso kartais, o manęs labai retai
JurgaNe parašė:
Aš, kai pyksta, paimu už rankos, nuvedu į miegamąjį ir sakau "atsisėsk čia ir kai baigsi pykti, ateik pas mus". Jis jau priprato, atsisėda, pažliumbia ir ateina arb…
Psichologai pataria verkiančių vaikų niekada nepalikti vienų, nesvarbu dėl ko verkia. Nes taip jie jaučiasi vieni visame pasaulyje ir gali iššaukti dar didesnius protestus ir dėmesio reikalavimą blogaisiais būdais.
Aš tai pasisodinu šalia ir ramiu tonu aiškini kas ir kaip. Geriausia su vaiku kalbėti veidas į veidą. O jei negirdi iš užsikapryzijimo, tuomet priglaudžiu ir glostydama sakau ką nors, pvz, kai būsi didesnis ir suprasi, ką su tuo daiktu galima daryti, mama tikrai tau jį duos. Tada bandau sudomint visokiom nesamonėm, kad ir per langą žiūrėjimu ir rodymu į lietų ar kažką jam neįprasto ir nematyto
sijute parašė:
Psichologai pataria verkiančių vaikų niekada nepalikti vienų, nesvarbu dėl ko verkia. Nes taip jie jaučiasi vieni visame pasaulyje ir gali iššaukti dar didesnius pr…
Aš pati turiu pedagoginį išsilavinimą, teko išklausyti ir keletą semestrų psichologijos. Turiu pastebėjimą, kad psichologų rekomendacijos turi tendenciją keistis, o ir ugdymo teorijų yra daugybė. Kiekvienas vaikas yra individualus, kas veikia vienam, kitam gali visai netikti. Jūs pati geriausia psichologė savo mažyliui. Svarbiausia visose situacijose turėti saiką ir sveiką protą. Be abejo vaiką, kuris springsta ir mėlynuoja nuo verkimo ir isterijos, palikti vieną būtų neatsakinga ir neprotinga. Tai tiesiog būdas nurimti, pakeisti aplinką ir nukreipti dėmesį nuo stresinės situacijos. Mūsų atveju kartais tiesiog užtenka pritūpus, žiūrint į akis, griežtu balsu paaiškinti ką blogai daro, kaip elgtis reikia, o kaip nedera ir kodėl.
Be abejo kiekviena mama geriausiai žino, kaip elgtis su savo vaiku. Tiesiog pasidalinau tuo, ką sužinojau. Mano mama dirba darželyje, tai vis parūpina man tokios literatūros atnaujintos iš visokių kursų
Maniškis tai tikrai paspringtų paliktas kitame kambaryje, todėl sunku ir įsivaizduoti, kaip kiti vaikai galėtų ramiau reaguoti
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai