mumi parašė:
O uzsaldyt negalvojot pienuko? ir kol esat cia ziurekit ar valgys is buteliuko, nes taip vaziuoti nezinant ar ims buteliuka rizikinga![]()
ir dar reiketu manau pientrauki su savim jum paimti ir nusitraukineti
mumi parašė:
O uzsaldyt negalvojot pienuko? ir kol esat cia ziurekit ar valgys is buteliuko, nes taip vaziuoti nezinant ar ims buteliuka rizikinga![]()
vileva parašė:
As turbut Jusu vietoj vesciaus ir vaika, ir mamaTen mama su vaiku pabutu, kol butumet uzsieme. Bet jei butu kazkas nenumatyta, tai galetumet greitai prie vaiko …
Pritariu
cacocaco parašė:
Sveikos mamytes ;) Esu naujoke pas jusAs su tokiu klausimu auginu mergaite 5menesiukai mums.
Jus pirma pabandykite misinuka atitaikyti, nes man kai truko mp norejau misinuku primaitinti bet mano ponaitis spjove juos lauk ir negalejau ikisti, o buvau nupirkusi 4 skirtingus. Kol man pussesere rekomendavo milupa, tai sita dar kartais iseina primaitinti
manau geriausia jums butu pradeti saldyti mp. Bet turekit omeny kad jums pienukas gali tikrai dingti nes jus tikrai jausite stresa del savo leliuko, o ir jusu lelytei taip pat atsilieps nebuvimas salia, gali tapti nervingesnis vaikas.
Nedrisciau savo maziulio Sitiek dienu palikti, nesvarbu Ar Mp, Ar pm maitinciau, galetu Ir pats Jungtiniu valstiju prezidentas i priemima pasikviesti, bet be savo vaiko nevaziuociau niekur
Jus pagalvokit koks stresas jam Bus Ir jums, nezinau kaip galima butu atsipalaiduoti. Na, bet gal yra mamu, kurios taip gali, gal cia tik man Taip atrodo
kyccaa parašė:
Nedrisciau savo maziulio Sitiek dienu palikti, nesvarbu Ar Mp, Ar pm maitinciau, galetu Ir pats Jungtiniu valstiju prezidentas i priemima pasikviesti, bet be savo v…
Na manau,kad mamom irgi reik iseiti,po beveik 2metu pertraukos
ir tuo labiau palieku su savo tevais,prie kuriu priprates ir pan.neesu dar isejus ilgiau 3val.o tai nera gerai,reik bendraut,iseit ir t.t.tai iki kiek laiko zadate niekur neit be vaiko? ;)
mumi parašė:
Taip cia tai butinai
Hildi parašė:
nu nzn gal cia kiekvienai skirtingai, as nepamaitinau vos 2 dienas ir man dingo pienas. Nors pries tai jo jau nebebuvo labai daug, gal del to ir dingo taip staiga.
Na to as ir bijau :/
mumi parašė:
Meginsim taip
20 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai