vaivute87 parašė:
Kaip džiaugiuosi dėl tų, kurios pajuto jau judesiukukus!!!Aš vis dar laukiu...
![]()
is pradziu nesupratau kas tie judesiukai. maisiau su pilvo gurgimu, su zarnyno veikla.
vaivute87 parašė:
Kaip džiaugiuosi dėl tų, kurios pajuto jau judesiukukus!!!Aš vis dar laukiu...
![]()
is pradziu nesupratau kas tie judesiukai. maisiau su pilvo gurgimu, su zarnyno veikla.
BRASKYTTT1 parašė:
man sake kad placenta yra priekineje dalyje tai ir judesius jausiu veliau. ir dar girdejau kad pridejus ranka prie pilvo vistiek nelabai kas ir jausis. cia tiesa?
Pas mane placenta priekyje . 18 sav. Ir vyras pridejas ranka pajuto ta smugi
as manau nuo to mepriklauso prieki gale kekvienam individualiai
as net 23 sav video turiu kaip juda mano pilvukas matosi akivaidziai
Tiesiog manau visom skirtingai bet visos sulaukiame to kibinimo is vidaus
BRASKYTTT1 parašė:
man sake kad placenta yra priekineje dalyje tai ir judesius jausiu veliau. ir dar girdejau kad pridejus ranka prie pilvo vistiek nelabai kas ir jausis. cia tiesa?
Jaučiasi ir dar kaip netik jaučiasi bet ir matosi kabliukai kai stipriai spiria
elze... parašė:
www.tavovaikas.lt/nestumas/gimdymas/interneto-sensacija-nufilmavo-zaibiska-gimdyma-automobilyje-video.d?id=68518744
Aha, ziuriu ir ziuriu nes mano situacija praeita karta buvo labai panasi, vos spejom i ligonine o sikart bijau ar isvis spesime:))) Tad jau ruosiu save ir vyra jei kartais teks gimdyt masinoj
O ka ten komentaruose raso tai baisu, man pvz toks video labai pravartus ir tikrai nera surezisuotas
O mamyte saunuole ir tetis kad nepanikavo, matosi jog buvo pasiruose, trecias vakutis paskubejo
Sveikos mergaites, senokai buvau apsilankiusi, smagu matyti visas sekanciam etape
Musu kleckas juda ziauriai sparcia ir noriu pasidziaugti nuosbia naujien kad po 4-iu mergaicu turesime BERNIUKA!
Dar nelabai galiu isivaizduot berniuka, todel labai norisi kuo greiciau ji priglaust ir supuot
Bandau save pratint apeit mergaitisku naujagimiu rubeliu skyriu, bet dar sunkiai sekasi :)))
Ejom specialiai privataus echo ir esam labai patenkinti nes per minute laiko mums parode visa berniukiska grozi, is praadziu apeme paniskas juokas, asaros ir tt, o po to sventeme:)))
Stai cia nuotraukyte musu kleckiuko is 3D, ziurint is bruozu, man jau labai jis panasus i maziausiaja sesute

padauzaaa2 parašė:
Jaučiasi ir dar kaip netik jaučiasi bet ir matosi kabliukai kai stipriai spiria![]()
Tai lauksiu labai kada jausis ne tik viduj bet ir pridejus ranka prie pilvuko
alicija20 parašė:
labas merginos,nežinau ar čia mačiau klausimą ar kitur,jei pasikartosiu nesupykitGal kuri iš aliexpress užsisakinėja? Kaip su dydžiais ten?Atitinka ar ne? ir š…
Uzsisakineju is ali. Dydziai buna atitinka, buna visiskai ne. Reikia ziureti dydziu lenteles, matuoti viska centimetru, tada apsirikimu buna maziau, bet vis tiek buna. Paprastas pavyzdys, as savo sunui (104cm ugio) perku kelnes 110 dydzio (4T-5T) buna ateina tik tik, panesiojam 2-3 menesius, daugiausia pusmeti ir padedam prie isaugtu, o buna, kad ateina 110 europinis, tada priauginejam
Paprastai vadovaujuosi taisykle - imu dydziu didesnius (Jei pardavejas raso, kad 4T atitinka 110, imu 5T). Keliauja ~40-45 dienas, kartais 60 dienu, neskaitant laiko, kol pardavejas issiuncia. Kokybe irgi kaip pataikysi - bua pataikai marskinelius uz 3$ nupirkt superinius, buna uz 15$ gauni skudura grindim valyt.
Kol doleris nebuvo taip pakiles, apsimokejo. Dabar labai reikia skaiciuoti, nes kai kurie daiktai kainuo beveik ta pati ka ir LT.
2 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai