spuglys parašė:
Gal galėtumėt pasidalinti, kur užsakėte?![]()
https://m.facebook.com/N%C4%97rimasmezgimas-353566104760604/
spuglys parašė:
Gal galėtumėt pasidalinti, kur užsakėte?![]()
https://m.facebook.com/N%C4%97rimasmezgimas-353566104760604/
saulyta parašė:
Mamytes,kuriu vaikuciam jau dantukai isdygo,kaip viskas dares? Pirma pabalo,patino, paraudonavo? Mum buvo pabale pates tox bruksniukas,paskui patino. Nuslugo tinima…
Mums vieną dieną buvo baltas taškelis, nei paraudonavę nei patinę ir kita rytą radom perliuką, po dviejų dienų pasikartojo tas pats ir antras atsirado
jei nebūčiau pastebėjus baltų taškelių, nebūčiau net supratus, kad dygsta. Vaikas ramut ramutėlis
saulyta parašė:
Mamytes,kuriu vaikuciam jau dantukai isdygo,kaip viskas dares? Pirma pabalo,patino, paraudonavo? Mum buvo pabale pates tox bruksniukas,paskui patino. Nuslugo tinima…
Apie patinimus ir pabalimus nieko negaliu pasakyt, nes nežiūrėjau į burnytę. Bet naktį prieš vaikas labai blaškėsi. Su rankytėm mosikavosi, kojytės kaip užsuktos buvo. Kitą dieną tik vakare pamačiau, teisingiau išgirdau, kad barška į žaisliuką
Jau savaitė praėjo ir laukiam kito šalia. Tikriausiai ant dienų bus, nes vėl naktį blaškosi vaikas.
histograma parašė:
Apie patinimus ir pabalimus nieko negaliu pasakyt, nes nežiūrėjau į burnytę. Bet naktį prieš vaikas labai blaškėsi. Su rankytėm mosikavosi, kojytės kaip užsuktos bu…
Mano jau senai blaskos kai tik pabalo... Bet niekas nevyksta. Irzli nuo velnio,bet ledai nejuda. Rankos burnoj,mano peti grauzia tik paemus,kumstis rodos nusigraus.. Gal cia tox etapas,gal dar nedygsta mums tie dantys
gal siaip uzbangavo
jau pati pasimeciau 2ar3 sav taip
jau butu isdyge manau senai
Baisiai seniai nerašiau..
Pas mus viskas po senovei...dantų vaikinas vis intensyviau ieško. Naktimis keliasi po 3 kartus, kartais neatsikelia, o užsimerkes niurna, bet gana garsiai, tai imu pas save ir maitinu.. užmiega. Prastesniais vakarais tepu dentinox, kai net urzgia rankas griauždamas. Kadangi naktys neramios, tai pamažu grįžtu į pervargimo būseną. Užvakar Impulse buvom su broliu pasipliuškenti, tai biški atitrūkau.
Buvom ir pas gydytoją 17 dieną, tai ūgis toks pat 69 cm, sveriam 7700 , priaugom tik 300 gr. Bet dėl to nieko nesakė.
Na, o vakar buvo BIG DAY ir ragavom bulvienės
gerai labai valgė, nesitikėjau
šaukštelį prikišus pats žiojosi ir rijo.. nespjaudė.. bendroj sumoj suvalgė kokius 2 šaukštukus :)) Šiandien ragavom vėl
Tik aš tą marmaliūzę darau su savo pienuku
kažkaip sviesto ar alyvuogių aliejaus pilti nenorėjau...
jus neseniai ta perejot kokiu vaistu yra nuo pilvo putimo man 4metei reikia po 4metu pertraukos uzpuole baisus diegliai,jauciu antibijotiku pasekmes.gerosios bakterijos nieko nepadeda.as zinau espumizan ir babyfen lasiukus ,gal kokiu jau geresniu yra ryt kilsiu ne marguciu ieskot o vaistines ir lasiuku nuo pilvo
saldele parašė:
Baisiai seniai nerašiau..Pas mus viskas po senovei...dantų vaikinas vis intensyviau ieško. Naktimis keliasi po 3 kartus, kartais neatsikelia, o užsimerkes niurn…
Pas mus su naktiniu kelimusi tas pats. Ismoko panele apsiverst nuo nugaros ant pilvo tai jau 3ia naktis kaip apsivercia ir po to i dudas nes lovytej vietos maza, tai irgi, pasiimu pas save ir su papuliu nusminga kita karta net gerai nepatraukus. Kai ji man visus menesius miegojo pilnas naktis tai man sitas 2-3 kartu kelimasis tragedija kazkokia...
Kastuesi parašė:
Sveikos, gal jau buvo kalbėta ta tema ir aš pražižrėjau, bet žindančios mamytės, kur jūs perkat liemenėles? Aš norėčiau rats normalią pakietintą, gražiai krūtinę f…
As pakieginta is aliexpress pirkau. Tik pirma kart prasoviau su dydziu. Beje jei kam reiktu d dydzio ir kokiu 85-90 apimties tai parduociau uz kelis €
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai