Ugmora parašė:
Vaiko gydytoja vaiko galvytės net neapžiūrėjo, apie d vitaminą ir žuvų taukus nieko nesakė, apie pėdutes...irgi nieko. Ar čia mūsų prasta gydytoja, ar jūs pačios kl…
O kodel jus folio rugsti geriat?
Ugmora parašė:
Vaiko gydytoja vaiko galvytės net neapžiūrėjo, apie d vitaminą ir žuvų taukus nieko nesakė, apie pėdutes...irgi nieko. Ar čia mūsų prasta gydytoja, ar jūs pačios kl…
GiedreMac parašė:
Sakė būtinai reikia, kad čiurna normaliai formuotųsi. Nes dabar kojas stato vaikai taip kaip jiem patogu, o kadangi dar nesutvirtėję raumenys, po to gali būti netai…
Yra dvi stovyklos. Vieni gydytojai sako, kad reikia. Kiti sako, kad nereikia. O rinktis kiekvienai paciai tenka
GiedreMac parašė:
O tie eye q kokia forma? Skystis ar kapsules?
Kapsulė, iš kurios reikia išspausti skystį. Aš į šaukštelį išspaudžiu ir suduodu, net nesirauko, nors man tai smirda jie
Ugmora parašė:
Mūsų daktarė pati viską apžiūrėdavo kiekvieną mėnesį ir klausimų užduodavo nemažai. Dėl vaistukų sudavimo pamėginkit švirkštu, man tai geriausias būdas, nes neatsiras vaikui baimės imti šaukštelio, ir labai patogu
Sausainiukass parašė:
Kiek skaitau foruma, tai daug jau nebemaitina mp. Ar dar daug liko maitinanciu?kazkaip is aplinkiniu vis susilaukiu klausimu kiek as dar maitinsiu, gi jau …
Man "patiko" anytos komentaras, kad visdar maitinu, jau vasarą čia buvo, sako tai tuoj vaikas atbėgs pats ir sakys "mama, duok papą!".... nužudė išvis
musyte525 parašė:
folio rugstis gerina gelezies isisavinima
saldele parašė:
folio rugstis gerina gelezies isisavinima![]()
Aciu
Ačiū už patarimus, sugirdėm iš švirkštuko, vyras nukreipė dėmesį filmuku. Visad galvojau, kad tokiai mažiukei nerodysiu dar filmukų, bet kitaip dantų išvalyt ir vaistukų sugirdyt nepavyksta. Vakar buvo pas gydytoją, apžiūrėjo burnytę ir pasakė, kad dygsta du krūminiai ir du iltiniai ir, kad negerai, nes perdaug vienu metu...ar dar yra mažiukų, kuriems dygsta iltinukai ir jau išdygę keturi krūminiai ( maniškei trys krūniniai išlindę, vienas pakeliui).
Sveikos, noriu pasiguosti. Jau savaite laiko mazyle atsikelia 4h ryto ir malasi iki 6h, lipa, griuna, malasi. Niekaip neuzmigdau. Nors maitinu ir per ta laika pora kart pavalgo. Kadangi miegam kartu, tai laipioja per mane, lenda prie tecio. Zodziu kosmaras, visi be miego ir pikti. O paskui luzta ir parpia iki 10h. Gal kas turi kokiu patarimu? Ka daryt? Jau geriau miegotu iki 6h ir tada tiesiog anksti diena pradet..
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai