dainuska parašė:
Man padedavo, pienas, morkos, borzomis. Bet geriausiai Rennie. O lb kelia rugstinguma varske. Dar man gine sake, kad Basica padeda, bet as alergiska chromui ir koba…
Ai, dar reikia miegoti ant aukstos pagalves ir negulineti.
dainuska parašė:
Man padedavo, pienas, morkos, borzomis. Bet geriausiai Rennie. O lb kelia rugstinguma varske. Dar man gine sake, kad Basica padeda, bet as alergiska chromui ir koba…
Ai, dar reikia miegoti ant aukstos pagalves ir negulineti.
O as kaip tik pusryciams pradejau varske valgyti (liesa, bet vis tiek..), gal ir tai prisidejo
Aciu merginos uz patarimus, bandysiu juos taikyti. Del miegojimo ant aukstos pagalves zinau bet kad as issimiegu tik miegodama visai be pagalves arba su maza, jei didele pagalve man nepatogu
dainuska parašė:
Nu taip, ivairiu variantu buna.
Jo, kraujo prisca, ir kartu daro echoskopa issamu, matuoja kaklo raukse ir visus kitus svarbius matmenis, jei statistiskai pagal visus skiterijus ir tyrimu rezultatus patenki I maza rizikos grupe, tuomet nebedaro antro trimestro, jei I didele, tuomet kartoja ir vis reikalui esant ima vaisiaus vandenis.
Tai as su pirmu dariausi pradziai prisca ir echo pas genetikus, tai viskas tvarkoj. Ir dabar darysiuos tuos pacius, pati suvokiu, kad tai statistika, taciau tai pati pradzia.
Tene_rifė parašė:
O as kaip tik pusryciams pradejau varske valgyti (liesa, bet vis tiek..), gal ir tai prisidejoAciu merginos uz patarimus, bandysiu juos taikyti. Del miegojimo a…
As varskes nevalgau , bet man nuolat kyla. Nuo bet kokio maisto. Man irgi padeda pienas, arba gabalinis cukrus arba saukstelis medaus;) atrask savo pirmaja pagalba;)
Tene_rifė parašė:
As matyt baisiai racionali moterispirmas nestumas, uzsiregistravau pas gydytoja sausio 22 dienai, tada jau turetu buti 8 sav. ir 5 dienos. Šiais metais giminėje…
jo, as ir sikart neskubu, dazniausiai daktarai laukia antru menesiniu, per tris pirmus men. dazniausi persileidimai.
kaljanas parašė:
jo, as ir sikart neskubu, dazniausiai daktarai laukia antru menesiniu, per tris pirmus men. dazniausi persileidimai.
Tai taip, tikrai labai daug nestumu nutruksta per pirmas 12 sav. Bet as tos nuomones, kad pamatai teigiama nt ir eini tikrintis. Nes taip pat nestumas gali buti negimdinis, o tai labai pavojinga.
As tai suauges zmogus ir manes pamagyta gemaline puslele nenukelia I svajones, suprantu, kad tai tik pati pati pradzia ir labai trapi.
Va, kai isgirdau sirdeles plakima, tikrai net apsiverkiau, bet vis tiek taip nedrasu dziautis. Gal po to nelaimingo nestumo taip...
Labas rytas, aš su šiokiu tokiu nerimu. Porą dienų pasisiojus ant popieriaus buvo rausvo kraujo, bet tik vos vos, ir tik po kartą per dieną. Tuo metu kaip tik būtų prasidėjusios mm, jei nebūčiau pastojus. Skaičiau, kad toks tepimas lyg ir įprastas ankstyvo nėštumo metu. Sausio 5 pas gydytoją, bet va nerimauju, ar nereiktų apsilankyt anksčiau? Vakar ir šiandien to tepimo nebėra, pilvo neskauda.
Tene_rifė parašė:
Sveikos, turiu klausima, ar gali buti remuo pradetu kankinti nuo 6 sav.? Nes jokiu neiprastu maisto produktu nevartoju, nepersivalgau, o toks nemalonus jausmas kank…
Gali, man irgi labai anksti remuo grauzti pradejo, nors sitos problemos nesu gyvenime turejus,kaip tik per nestumus. Su pirmu irgi kilo pirma trimestra,po to liovesi iki pat gimdymo.
Stebuklas@ parašė:
Labas rytas, aš su šiokiu tokiu nerimu. Porą dienų pasisiojus ant popieriaus buvo rausvo kraujo, bet tik vos vos, ir tik po kartą per dieną. Tuo metu kaip tik būtų …
skaiciau, kad menesiniu laikotarpiu, kurios turetu buti, gali buti kraujo.jei viskas praejo.tai manau, kad viskas gerai.jei ilgiau testusi.tai tada reiktu apsilankyt pas daktarus.
Stebuklas@ parašė:
Labas rytas, aš su šiokiu tokiu nerimu. Porą dienų pasisiojus ant popieriaus buvo rausvo kraujo, bet tik vos vos, ir tik po kartą per dieną. Tuo metu kaip tik būtų …
Nu, labai atydziai stebekit, jei tepimas nesikartoja, tai gal ir tas variantas, dar gali tamsiai rudai patepti, tai cia nieko, bet jei vel raudonai teplios, nuvaziuokit, pasitikrinkit.
As su anuo nestumu vaziavau su labai mazu tepimu net I priimamaji, nes buvo labaj neramu, bet maloniai prieme ir pakonsultavo. Ir I skyriu savaitei pagulde. Nes siaip tikriausiai visi tepimai nestumo netu daugiau ar maziau pavojingi.
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai