Rauryte parašė:
Savaitgalį planuojam su draugu vykti pas uošvius, kaip būtų gerai, pranešti tokią gerą naujieną (jie laabai laukia anūkėlių) todėl ir norėčiau sužinoti iki savaitga…
Taip greitai drąsiai praneštumėte?
Rauryte parašė:
Savaitgalį planuojam su draugu vykti pas uošvius, kaip būtų gerai, pranešti tokią gerą naujieną (jie laabai laukia anūkėlių) todėl ir norėčiau sužinoti iki savaitga…
Taip greitai drąsiai praneštumėte?
Rauryte parašė:
Kodėl Jūs taip skubate? Moters organizmas yra gana sudėtingas ir net jei Jūs laukiatės, dar reikės praeiti ilgą kelią kol savo vaikutį turėsite rankose
geriau palaukti saugaus laiko ir tada pranešti
pati dariau tą klaidą, skubėjau..bet kai persileidau buvo šokas, labai išgyvenau ir dar reikėjo visiems tai aiškinti buvo skaudu..nes neužtenka pasakyti tik PERSILEIDAU
visi nori tave paguosti, o tu nenori nieko
Čia draugiškas patarimas
Salomėj parašė:
Kodėl Jūs taip skubate? Moters organizmas yra gana sudėtingas ir net jei Jūs laukiatės, dar reikės praeiti ilgą kelią kol savo vaikutį turėsite rankosegeriau pa…
Pritariu man taip nebuvo bet turėjau draugę kuri visiems pranešė kad laukiasi 9sav. Ir po poros dienų sužinojo,kad neplaka širdutė tai vadinasi nebesivysto. Jai buvo labai skaudu ir tada ji visiems prašė net ne šnekėti ta tema.
Nors aš tėvams ir artimos draugėms berods pasakiau 8-9 savo. Tai irgi mama sako, kam gyreisi. Dabar jeigu tai būtų tiesa, kad
tylėčiau manau ilgai.
Užtai čia rašau. Džiugu kad yra tokie forumai kur tiesiog gali savo džiaugsmą, ar nerimą parašyti.
Euforija parašė:
Pritariu man taip nebuvo bet turėjau draugę kuri visiems pranešė kad laukiasi 9sav. Ir po poros dienų sužinojo,kad neplaka širdutė tai vadinasi nebesivysto. Jai bu…
Taip, aš irgi ketinu ilgokai nesakyti. Esu kantri ir moku saugot dalykus, tai palauksiu, manau, iki birželio ar ir ilgiau. Priklausys nuo pilvuko ryškėjimo
dar spės visi pasidžiaugti, jeigu viskas bus gerai. O dabar mano, tėčio ir mažosios dar labai trapios kruopelės laikas.
Agnieska09 parašė:
Sveikinam![]()
Matot ka nors???
misdrieziuke parašė:
Matot ka nors???![]()
![]()
Na vaiduokliukai...veliau turetu parisket
misdrieziuke parašė:
Matot ka nors???![]()
![]()
Aš taip pat mačiau Jūsų testuke
misdrieziuke parašė:
Matot ka nors???![]()
![]()
Aš taip pat matau!
Jetus... seip kai maziukui buvo puse metu lyg ir planavom trecia. Bet nesigavo...o dabar taip netiketai gavosi, jau sakiau tikrai vaisingos dienos praejo...o se tau... vyrui dar nesakiau. Isvykes i reisa...biski pergyvenu. Bijau aplinkiniu reakcijos...tik ka i darba grizau po dekreto ir vel... pasimetus esu labai...
misdrieziuke parašė:
Jetus... seip kai maziukui buvo puse metu lyg ir planavom trecia. Bet nesigavo...o dabar taip netiketai gavosi, jau sakiau tikrai vaisingos dienos praejo...o se tau…
Jusu gyvenymas ne kitu...duonos nej vienas neatnes...o zmones snekejo ir snekes
4 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai