Swajonele parašė:
Sveikos, ar yra čia mamyčių iš Vilniaus ;)?
yra
Swajonele parašė:
Sveikos, ar yra čia mamyčių iš Vilniaus ;)?
yra
eglelle parašė:
sveikos.mano mergytei 8men.kai pasodinu ji pradeda linguoti ir greitai linguoja.mano.pirmoji dukra taip nedare.ar jusu vaikiukai irgi taip daro?
Mano pirmas vaikas pirmiausia išmoko stovėti, paskui pats atsisėsti tik. O su antru raida greitesnė, vaikai skirtingi ;)
josja parašė:
yra![]()
Tiesiog galvoju, gal vln mamos susibėga kada kur, nes su pirmu esu grupėje mamų, ir mes jau kaip šeima, ir susibėgam, ir vaikus kartu pastumdom, ir bendros veiklos atsiranda ;)
Swajonele parašė:
Mano pirmas vaikas pirmiausia išmoko stovėti, paskui pats atsisėsti tik. O su antru raida greitesnė, vaikai skirtingi ;)
pas mano pirma panele leciau viskas vyksta ir velai viska pradeto daryti.su antra mergyte irgi greiciau niekas nesidaro.nlb tvirtai sedim.pati neatsiseda dar.pries menesi kuo puikiausiai laikesi i prieki rankytes padejusi.o db griuna i prieki ir neatsiremia su rankytem nei i sonus.nestovim dar.tik kai pastatau sokineti nori.apie ropojima nera kalbos dar.ryt pas daktare eisim.prasysiu kad siuntima pas neurologe israsytu.
eglelle parašė:
pas mano pirma panele leciau viskas vyksta ir velai viska pradeto daryti.su antra mergyte irgi greiciau niekas nesidaro.nlb tvirtai sedim.pati neatsiseda dar.pries …
Maniske irgi nemoka sokinet. Nesupranta ka daryt kojos kaip stygos. Bet sedet tai jau senai gerai sedi. Ji pas mus neropoja, o sliauzia kaip kareivis
melynes parašė:
Maniske irgi nemoka sokinet. Nesupranta ka daryt kojos kaip stygos. Bet sedet tai jau senai gerai sedi. Ji pas mus neropoja, o sliauzia kaip kareivis
o mano panele pradejo sokineti kai pastatau ja.sliaudzia atbula ir net sugeba sededama ant zemes atbula pasliausti.siandien buvom pas daktate klausiau del siubavimo.sake reikia su ja daugiau uzsiimti.bet ryt eisim pas neurologe ir ziuresiu ka sakys.pasiprasysiu maksteliu ir masazu.jau biski pasikele is gulimos padeties per alkune.bet pilnai neatsiseda
Umbryda parašė:
pirmoji vaiksciot pradejo normaliai 10 su puse.?
Ir tai anksti, mano pirmas 10mėn žengė pats kelis žingsnius nukrito, išsigando, ir apie metus vaikščiojo;)
23 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai