Jurgita86 parašė:
Mano ir pagal echoPagal mm 29 diena.
ir man liko 3 d, bet man pagal mm 18, pagal echo jau praejo, nes rode 11 d
Jurgita86 parašė:
Mano ir pagal echoPagal mm 29 diena.
ir man liko 3 d, bet man pagal mm 18, pagal echo jau praejo, nes rode 11 d
saidukas parašė:
Sveikosna kaip jauciates jau pagimdziusios?
kaip sekasi atsigauti po gimdzmo? kaip leliukai?
mano lelytei siandien jau 10 dienu,labai jau valgi…
mums jau 13dienu. viskas lyg gerai,tik va greiciau siules sugytu,kad sedet galeciau.vis dar kraujuoju..kaip jus?kiek kazin po gimdymo kraujuojama normaliai?nepamenu su pirma lyg labai ilgai kraujavau ir gijau... o pati maitinat? kas kiek laiko valgo?ar greit privalgo?atpylineja?
lilijaxxx parašė:
Na va mamytės ir aš jau turiu sūnelį. Gimdžiau VGN.Tai va terminas 20 buvo.Pati sirgau gestaciniu debetu.Vakar iš ryto pradėjo maust pilvą,prasidėjo sąrėmiai kas 1…
Sveikinimai.Kaip saunu kad taip viskas greitai ir sklandziai
zivile 34 parašė:
ir man liko 3 d, bet man pagal mm 18, pagal echo jau praejo, nes rode 11 d![]()
O jau trise ☺ Įdomu kokia tvarka lukštensimės čia mes visos 3.
Jurgita86 parašė:
O jau trise ☺ Įdomu kokia tvarka lukštensimės čia mes visos 3.
Bus matyt , ryt vaziuoju su tasem i ligonine. Siandien pilvas neramys, bet kai nieko neskauda, tai ir laukiu
Brigi parašė:
O del ko nakti gali staiga dingti pienukas?
Gretiute parašė:
O kodėl nuo pusės metų bus reikalingas buteliukas? Neturėjome jo su pirmagime... nuo pusės metų gėrė vandenuką tiesiai iš gertuvės, jokių buteliukų nenaudojom... nu…
A) gerai, kad esat optimistes, gyvenime buna visaip. Ne visi mieste gyvena, kur yra visa para dirbamciu vaistiniu, vyrai ir gimines lengvai pasiekiami.
(Zinau situacija, kaip mama isejo iki parduotuves ir paslydus susilauze koja, nuo gatves ja isveze i ligonine)
niekas neliepia, o rekomenduoja but pasiruosiusia nenumatytiem atvejam
saidukas parašė:
Sveikosna kaip jauciates jau pagimdziusios?
kaip sekasi atsigauti po gimdzmo? kaip leliukai?
mano lelytei siandien jau 10 dienu,labai jau valgi…
Kokia grazi lelyte, sekmes augant
Diidi parašė:
A) gerai, kad esat optimistes, gyvenime buna visaip. Ne visi mieste gyvena, kur yra visa para dirbamciu vaistiniu, vyrai ir gimines lengvai pasiekiami.
Kodel optimistes, as esu visiska realiste. Manau, kad mamytes pacios ivertina savo galimybes... O del nelaimingu ivykiu, tai buna ir zaibas trenkia, bet visu vaistu ir irankiu nesusipirksi, todel reiktu pamastyti blaiviai ir ivertinti ar tikrai to reikia, ir kam pirkti dabar, jei pilnai galesi nusipirkti veliau, kai tikrai to reikes...
10 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
lauki rytojaus ryto