Skaisčiai juoda... parašė:
Oho kad į ūgį šoktelėjot!
Tuoj jau maži rubeliai bus 56 dydžio ☺️ Kaip buvo augimo šuolis matėsi kad visa kūną maudė mažytei ?
Skaisčiai juoda... parašė:
Oho kad į ūgį šoktelėjot!
Tuoj jau maži rubeliai bus 56 dydžio ☺️ Kaip buvo augimo šuolis matėsi kad visa kūną maudė mažytei ?
Urgita parašė:
Bet jeigu neverke tai manau viskas gerai.As taip pat krutine ir misinuku maitinu.Bet nzn kaip nureguliuoti kieki , kaip jus darote ? Daviau viena maitinima krutine …
Mums gydytoja sake vienu maitinimu duoti ir kruti ir kiek nedavalgo misinuko. Bet vakar daviau taip kaip jus, viena maitinima kruti, ir ka nusitraukiau, kita maitinima misinuka, tai manau maziukui geriau. Vat ir nzn kaip cia jo skrandukui geriau, ziuresim snd kaip bus. Mes priaugom viso 600gr tai gydytoja sake, kad neblogai, nes gimem ne mazi
Kita sav.vel pasvers.
amazonev parašė:
Sveikos, mano mazyliui 3 savaites. Maniskis taip pat nedavalgo mano pieno. As pirmiausia duodu is kritines kai isvalgo damaitinu misinelio. Miega ramiai ir nera tok…
O kaip nustatot, kad nedavalgo? ?
O man baisu, kad aš vaiką permaitinu, jau toks storas.. O dar išbėrė jam veiduką visą ir galvytę, gydytoja sako, kad nieko čia tokio, praeis savaime. O man taip baisiai atrodo.. Jaučiuos bloga mama, kankinu vaiką, jam ir pienligė ir dar tas bėrimas.. Vitaminą D pradėjom duoti, tai kaip nesavas, niekas nebenuramina, tik gulėjimas man ant pilvo, ir tai ne visada padeda.
itin parašė:
Bet gi žiemą nekiši lauke rankos tikrinti ar šilta nugarytė....tuo labiau rankos pačios gali būti šaltos...aš tikrinu pagal nosį, bet matau, čia blogas kriterijus :…
Na, jeigu rankos su šiltom pirštinėm tai tikrai nebus šaltos ir galima patikrinti. O šiaip visada tik parnešusi nurengiu ir tikrinu už kakliuko, kojytes, rankytes, jeigu šiltos ir nesukaitę, vadinasi tinkamai buvo aprengtas.
Man kai sudėtinga per kombius patikrinti, lauke tikrinu tik nosytę, jeigu tik vėsi tai būnam lauke toliau. Vieną kartą buvo šalta nosytė, grįžusi nurengiau, tai visur kitur buvo šilta. Gydytoja irgi sakė, kad gali būti nosis šalta o jam nebus šalta.
Rengiu bodį, du šliaužtus ir kombiuką medvilninį, tada į žieminį kombį su kailiu ir į vežimą (vežime nieko netiesiu, nes labai storas didelis kombis nebetelpa į vežimo miegmaišį ar kaip jį ten pavadinti, todėl dedu kelis šliaužtus).
Mama ciole parašė:
Sveikos, mamyteskaip jums reikalai su bambyte? Mums nukrito virkstele, bet vis pakraujuoja, ar tai normalu?
![]()
Galit tiesiog patepti spiritinėm servėtėlėm kur vaistinėje būna pirkti arba gydytojai naudoja ar kraują imant naudoja, gal greičiau užsitrauks ir nekraujuos.
Aš taip pat tik virintu vandenuku tepiau, nes kai nukrito šiek tiek kraujavo, paskui šlapiavo. Tai gydytoja mūsų ta spiritine servetėle pavalė ir sakė, jeigu reikės ir mums pavalyti tom servetėlėm, bet neprireikė, užteko vandenuko.
amazonev parašė:
Sveikos, mano mazyliui 3 savaites. Maniskis taip pat nedavalgo mano pieno. As pirmiausia duodu is kritines kai isvalgo damaitinu misinelio. Miega ramiai ir nera tok…
duviename parašė:
O kaip nustatot, kad nedavalgo? ?
Man tai liepe nusitraukt abi krutis ir paziureti kiek yra pienuko. Taip ir paziurejom, kiek pas mane jo yra. Labai sunkiai buteliuka paeme, buvo daug zviegimo, liejosi pienukas per krastus, o dbr kai priprato papulio nebenori imt. Tai taip mes ir kovojam. Tikriausiai reiks nusitraukinet, nors lb noriu, kad jis pats trauktu.
amazonev parašė:
Mes irgi taip valgem, bet nuo vakar pakeiciau. Viena maitinima kruti kita misinuka. Ziuresiu kaip geriau
12 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai