Ineciukass parašė:
Man taip pat panasu i alergija bet nelabai suprantu nuo ko nuo vaisiu bet kokia uoga suvalgo ir atsiranda ... ir saldaus ko tai idomu cia tiks kas saldu ar ir uogut…
Tikrai taip. Tik gydytojas gali pasakyti priežastį. Sėkmės!
Ineciukass parašė:
Man taip pat panasu i alergija bet nelabai suprantu nuo ko nuo vaisiu bet kokia uoga suvalgo ir atsiranda ... ir saldaus ko tai idomu cia tiks kas saldu ar ir uogut…
Tikrai taip. Tik gydytojas gali pasakyti priežastį. Sėkmės!
Braske21 parašė:
Praejo. Turbut nuo juros vandens bus cia ja pabere. Gryzus namo jau antra diena ju eme mazeti.gera zinia man, kad ne alergija, nes turbut jau isaugom viena aler…
Puiki žinia!
NeringaVan parašė:
Kokia graži šeimyna
Mamytes, padekit! Grizinejom is atostogu Neringoje ir masinoj vaikui kilo temperatura iki 38,3. Numusiau su Ibugard, bet sianakt pakilo iki 39,3. Vel daviau vaistu numusti, laukiu kas bus. Kitu pozymiu nera. Ar gali buti kruminiai dantys? Dabar kaip tik dygimas, baltuoja ten dantenos. Tokia auksta temperatura maziui buvo tik kai dygo priekiniai dantukai... Bliamba, ryte turiu iseiti i nauja darba, o sunus su vyru i darzeli...
Pavėjui parašė:
Mamytes, padekit! Grizinejom is atostogu Neringoje ir masinoj vaikui kilo temperatura iki 38,3. Numusiau su Ibugard, bet sianakt pakilo iki 39,3. Vel daviau vaistu …
Gali buti nuo dantuku, gal perkaito saulutej, ar koks virusiukas. Faktas, kad apie darzeli pamirskit ir pasiskambinkit gydytojai ryte. Bet kolkas panikuot tikrai neverta. As saviskiams 38.3 net vaistu dar neduodu. Duokit daug gerti vaikuciui. Ir ziurekit kad tarpai tarp vaistu butu 8val, jei duodat ibuprofena, jei greiciau kyla as dar psbandyciau paracetamoli. Jei nenusimusa, tada geriau vaziuokit pas gydytoja arba i priemima. Vienas pirmu kartu su tokia temp tikrai buna baisu. Sveikatytes vaikuciui ;)
Aisel parašė:
Sveikos, sakykit ar skiepijat? Ar skiepysit savo vaikucius nuo gripo?![]()
Taip uzsirasem lapkricio 1d
Aisel parašė:
ketinu neskiepyti. bet jei bus kokia gripo epidemija, turbūt privengsiu vesti į darželį.
Aisel parašė:
2 m vaika? Nuo gripo? Sudety yra gyvsidabrio. Paskaitykit sudeti.
4 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai