San1dra parašė:
nuostabus oras pasivaikscioti
Nuostabus oras, mes tris valandas vaiksciojom
Mano repere, visada sugeba kepure ant akiu uzsitraukti kazkaip
San1dra parašė:
nuostabus oras pasivaikscioti
Nuostabus oras, mes tris valandas vaiksciojom
Mano repere, visada sugeba kepure ant akiu uzsitraukti kazkaip
Mamos,
norėjau paklausti, kaip jūsų mažyliai miega. Manoji visai nenori miegoti ant šoniuko. Paguldau ir po 5min atsiverčia ir miega ant nugarytės. Plius galvytės niekada nepakreipia, o miega tiesiai ant pakaušio. Tai toj vietoj visai plaukučių nėr
Vos vos tokie užčiuopiami kaip pas vyrą ant barzdos
Ar normalu, kad nekreipia šonan galvytės? Ar kaip? Sūnus miegodavo ir ant šoniuko ir kreipdavo galvytę, tai vat ir galvoju, gal nieko tokio, kad taip miega?
Laura_R parašė:
Nuostabus oras, mes tris valandas vaiksciojom![]()
Mano repere, visada sugeba kepure ant akiu uzsitraukti kazkaip![]()
Jus lyg turejot bedu su veiduko berimu, bet dabar tokia grazi ir lygi odyte atrodo
O mums vis nepraeina :(. Aisku nieko baisaus bet vis raudoni spuogeliai kyla ir zandukai tokie lyg super klijais apipilti atrodo.
Ausrytee1 parašė:
Mamos,
Maniskis taip pat jau nemiega ant sono. Net nepaguldysi tuoj ant nugaros atsivercia. Bet miegodamas ant nugaros galvyte visada ant sono pasuka, kai pavargsta i kita sona persuka. Taip kad tiesiai miegotu tai tik lauke vezime nes kombis kiek judesius varzo, bet ir tai pasimuisto ir kazkiek i sona nusuka.
Gintėpintė parašė:
Jus lyg turejot bedu su veiduko berimu, bet dabar tokia grazi ir lygi odyte atrodo![]()
Taip, Auguste bere labai, gydytojos patarimu maudomes kasdien ir tepu emolium ryte ir vakare, lygus grazus veidelis dabar. Pati neatsiziuriu koks lygus pasidare
San1dra parašė:
Musu ratukas ir 3,5 valandos truks apeiti ,bet grazumas jusu reperes ?
Aciu
O klausykit, dabar ir pati pradėjau galvot, ką daryti. Mums ateinantį antradienį vizitas pas šeimos gydytoją poliklinikoj. Čia žiūriu nukeliat juos, kad vaikiukai nepasigautų kokios bacilos. Net nežinau, ką man daryti. Gal irgi pasiskambinti gydytojai? Mes neprivačioj...
Laura_R parašė:
Nuostabus oras, mes tris valandas vaiksciojom![]()
Mano repere, visada sugeba kepure ant akiu uzsitraukti kazkaip![]()
Mano isprotetu su tokia kepure ant veido
bet kaip tu siltai prirengus ja, jinai sitaip siluma megsta? Ziek kaip as saviske rengiu net prie -10
sliauztai, ant virsaus megstas pusvilnes kombis ir sintetinia vokas
Sanga parašė:
Mano isprotetu su tokia kepure ant veidobet kaip tu siltai prirengus ja, jinai sitaip siluma megsta? Ziek kaip as saviske rengiu net prie -10
sliauztai, ant …
Ir dar mano vezimas absoliuciai atviras
grudinu dama, pagal save
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai