vikuse982 parašė:
Labas vakaras, na aš namie nieko labai neveikiu, ruošiuosi po truputį antro vaikelio atėjimui. Ir labai svarstau dėl darželio. Kai pastojau iškart nusprendžiau, kad…
O kada jums terminas?
vikuse982 parašė:
Labas vakaras, na aš namie nieko labai neveikiu, ruošiuosi po truputį antro vaikelio atėjimui. Ir labai svarstau dėl darželio. Kai pastojau iškart nusprendžiau, kad…
O kada jums terminas?
Aneliuke parašė:
As tai vesciau nuo 2 metu jusu vietojjuk jeigu mazas miestelis, tai gal netoli darzelis namu, galit vaika pratinti prie darzelio po truputi, pradzioj palikti iki…
Na taip kur planuoju vesti tai iki darželio kokios 5 min per kiemus čia mum. Aš ir gal norėčiau dėl to, kad vistik išmoktų ko nors daugiau, su vaikais susipažintų. Nes aš namie tikrai kai bus ir kūdikis tiek daug dėmesio negalesiu jai skirti kiek galiu dabar ?
Aneliuke parašė:
O kada jums terminas?![]()
Kovo 24 pagal dydį, o pagal mm balandžio 1. ? Turėsime mergaitę, o jūs ar žinot jau ką turėsit? ?
Aneliuke parašė:
mes registravomės, ir esam 181 eilėje... tik dabar pažiūrėjau, nes po naujų tik ir rodo vietą eilėjegalvojau, kad blogai su darželiai Vilniuje, bet ne ant tiek, …
Kuriam cia rajone? Mes esam apie 30-31, visose kur rasem.. labai tikiuos gauti vieta
vikuse982 parašė:
Kovo 24 pagal dydį, o pagal mm balandžio 1. ? Turėsime mergaitę, o jūs ar žinot jau ką turėsit? ?
Visdar ne, o gimdyti 02.27
Sandra-Ga parašė:
Kuriam cia rajone? Mes esam apie 30-31, visose kur rasem.. labai tikiuos gauti vieta
Pavilnio, bet mes priemiesty gyvenam, tikriausiai todel tik tokioj vietoj, persiregistruosim i savo buta vilniuje tada, gerai, kad turim
gal tada geresne vieta gausim
Aneliuke parašė:
Pavilnio, bet mes priemiesty gyvenam, tikriausiai todel tik tokioj vietoj, persiregistruosim i savo buta vilniuje tada, gerai, kad turimgal tada geresne vieta ga…
Negausit jei tam rajone nesat prisiregistrave ilgiau nei 2 metus
Sandra-Ga parašė:
Negausit jei tam rajone nesat prisiregistrave ilgiau nei 2 metus![]()
pasiskaičiau, bet vistiek turėtumėm pirmenybę bent prieš tuos, kurie deklaravę gyvenamą vietą ne Vilniaus mieste
tai vis šis tas perregistravus
Aneliuke parašė:
pasiskaičiau, bet vistiek turėtumėm pirmenybę bent prieš tuos, kurie deklaravę gyvenamą vietą ne Vilniaus miestetai vis šis tas perregistravus
![]()
Zinoma, bandykit visur! Gal pavyks.
vikuse982 parašė:
Pas mane buvo situacija tokia pati. Bet as isleidah i darzeli. Taip lengviau su vienu namie but. Nu sirgdavo dicke bet spalinukui nekenke ir beveik nesirgo jis. Neskaitant viena karta kai buvo laringitas mazuliuj.
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai