dwill parašė:
Labas vakaras, 2016-ųjų spalinukų mamytės☺ Man įdomi jūsų patirtis ir nuomonės dėl MMR skiepo (tymai, raudoniukė,kiaulytės).. Ar jau darėt? kokios reakcijos? Ačiū p…
Darem. Pirma vakara irzlokas buvo. Po to nieko
dwill parašė:
Labas vakaras, 2016-ųjų spalinukų mamytės☺ Man įdomi jūsų patirtis ir nuomonės dėl MMR skiepo (tymai, raudoniukė,kiaulytės).. Ar jau darėt? kokios reakcijos? Ačiū p…
Darem. Pirma vakara irzlokas buvo. Po to nieko
Stela1 parašė:
sveikos, kaip visoms sekasi?
O turit mėgstama filmuką kokį ar ką? Nes man irgi nuo metų panašiai kelis mėnesius buvo kankyne kirpt nagus, bandydavau vonioj po maudynių kirpt, aišku verkdavo, kažką į kitą ranka įdomiau bandydavau paduot. O paskui viena pažįstama pasakė, kad kerpa žiūrint filmukus. Tai mes labai mėgstam masa ir lokys ziuret, tai pabandžiau viena kart įjungus pasisodinau ant kelių ir ramiai nukirpau tiek rankų tiek kojų nagus, dabar visada taip darau ?
vikuse982 parašė:
O turit mėgstama filmuką kokį ar ką? Nes man irgi nuo metų panašiai kelis mėnesius buvo kankyne kirpt nagus, bandydavau vonioj po maudynių kirpt, aišku verkdavo, ka…
Bandziau su filmukais, vistiek zyzia ir istraukia pirstus is mano ranku. Reikes vis bandyt, gal kada suveiks
Stela1 parašė:
Bandziau su filmukais, vistiek zyzia ir istraukia pirstus is mano ranku. Reikes vis bandyt, gal kada suveiks
Arba reikia kirpti kai miega, kazkada skaiciau, kad kitos mamos taip daro
vikuse982 parašė:
O turit mėgstama filmuką kokį ar ką? Nes man irgi nuo metų panašiai kelis mėnesius buvo kankyne kirpt nagus, bandydavau vonioj po maudynių kirpt, aišku verkdavo, ka…
Tik dabar pamaciau, kad jums tuoj gimdymas
Sakura-Egle parašė:
Arba reikia kirpti kai miega, kazkada skaiciau, kad kitos mamos taip daro![]()
Sveikinimai besilaukiant
Stela1 parašė:
aš kerpu, kai pasodinu ant puoduko ar ant kedutės, leidžiasi lengvai tada
po maudynių nelabai mėgsta
Stela1 parašė:
Pas mus buvo etapas, kad nesileido visikai kirpt nagus tai su vyru dviese kirpdavom - vienas kerpa, o kitas kalbina, uzima kad tik sedetu. Bet veliau pamate, kaip sau ir dickiui kerpu ranku nagus ir pati atejo atkiso pirsciukus, kad nukirpciau. Iskarto visu neleido nukirpt, bet po to prisisnekinau ir nukirpau likusius, tai dabar su ranku nagu kirpimu problemu nebera, jei tik paimu zirklutes ir pasakau kad reikia kirpt nagucius tai pati atbega atkisus rankytes ir kantriai issedi kol nukerpu. Su koju nagais siek tiek sunkiau, ji dar labai bijo kutenimo i padukus tai vis trukcioja koja jei paimu kirpt, bet tuo metu per telefona ijungiu kokius filmukus ar daineles, nu ir kazkaip nelabai lengvai bet nukerpu
5 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai