Aneliuke parašė:
aš kerpu, kai pasodinu ant puoduko ar ant kedutės, leidžiasi lengvai tadapo maudynių nelabai mėgsta
![]()
Sveikinu sulaukus naujos seimos nares
kaip sunus prieme mazyle?
Aneliuke parašė:
aš kerpu, kai pasodinu ant puoduko ar ant kedutės, leidžiasi lengvai tadapo maudynių nelabai mėgsta
![]()
Sveikinu sulaukus naujos seimos nares
kaip sunus prieme mazyle?
Sakura-Egle parašė:
Arba reikia kirpti kai miega, kazkada skaiciau, kad kitos mamos taip daro![]()
Aha, as dickiui nagus kirpdavau per pietu miega
bet tas veikia, jei tik kietai imiges vaikas, nes kitaip gali ne tik kad prikelt, bet gali tekt ir isterijos priepuoli iskest
Stela1 parašė:
Tik dabar pamaciau, kad jums tuoj gimdymas![]()
Liko 10 dienų iki termino ?
vikuse982 parašė:
Liko 10 dienų iki termino ?
Man truputi daugiau. Dar turiu 5 sav atidirbti. Nezinau kaip susitvarkysiu su dviem. Cia labai brangu leisti i darzeli ? Busiu kaip ta mama-bezdzione is rusisko filmuko. Skalbia apiplyšusi, o vaikai ant jos pasikabinę galvom eina
Bet kiek daug cia nestukiu!
sveikinimai visoms. Lengvo nestumo, gimdymo ir ramios adaptacijos
Maniskei irgi kerpu nagus su filmukais, ir tai muistosi stipriai. Dantu valyt irgi neleidzia, bet valau vis tiek, kad ir verkslena. Man mazai irgi nagu kirpimas buvo tragedija, gal genetika
Stela1 parašė:
Man truputi daugiau. Dar turiu 5 sav atidirbti. Nezinau kaip susitvarkysiu su dviem. Cia labai brangu leisti i darzeli ? Busiu kaip ta mama-bezdzione is rusisko fil…
Na aš į jokius darbus negrizau, o į darželį nesiruošiu vesti iki 3 m, nes vistiek su antra namie sedesiu. Jokių iššūkių nebijau, žinoma tik labai įdomu kaip reaguos pirmagime, kai parvesiu sesę į namus ? ar daug pavydo bus ?
laukinuke6 parašė:
Sveikinu sulaukus naujos seimos nareskaip sunus prieme mazyle?
ačiū, puikiai priėmė, labai myli sesę, glosto galvytę, pilvuką
žodžiu, aš pati nustebusi, kad labai gražiai priėmė
džiaugiuosi, kad mergaitę turiu, nes nežinojom visą laiką ko laukiamės, tai va, turim porelę
Aneliuke parašė:
ačiū, puikiai priėmė, labai myli sesę, glosto galvytę, pilvukąžodžiu, aš pati nustebusi, kad labai gražiai priėmė
džiaugiuosi, kad mergaitę turiu, nes nežinojo…
Kaip miela ir dziugu
as irgi visa nestuma nezinojau ko laukiuosi, tik pagimdzius pamaciau kad mergaite, tai irgi porele dabar turiu
laukinuke6 parašė:
Kaip miela ir dziuguas irgi visa nestuma nezinojau ko laukiuosi, tik pagimdzius pamaciau kad mergaite, tai irgi porele dabar turiu
![]()
vikuse982 parašė:
Na aš į jokius darbus negrizau, o į darželį nesiruošiu vesti iki 3 m, nes vistiek su antra namie sedesiu. Jokių iššūkių nebijau, žinoma tik labai įdomu kaip reaguos…
Jusu zodziai ramina.. kaip nors bandysiu susitvarkyt ir as.
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai