Smilaja parašė:
Labučka ;)
Būtum mane mačius, kai sužinojau, kad laukiuosikitą dieną jau skambinau savo g…
mano irgi menesines buvo geguzes 9d, gal musu leliai gims kartu
tp sirdute girdejau
Smilaja parašė:
Labučka ;)
Būtum mane mačius, kai sužinojau, kad laukiuosikitą dieną jau skambinau savo g…
mano irgi menesines buvo geguzes 9d, gal musu leliai gims kartu
tp sirdute girdejau
rokse parašė:
Kas yra IVF? Atsiprasau kad klausiu bet idomu![]()
Nors ne manęs klausiat, bet ir aš žinau
IVF tai trumpinys in vitro fertilization, reiškiantis, jog apvaisinimas įvyko ne mamytės kūne, bet buvo atliktas taip vadinamam mėgintuvėlyje (iš tikro tai petri lėkštelė
).
Busimosios mamytes, noriu paklausti Jusu nuomones. Kaip del plauku dazymo? Kurios plaukus nuolatos dazet, ka planuojat daryti dabar? As suku galva, nes liepos gale turesim krikstynas, man bus tuo metu 10savaiciu. Ir nezinau dazyt tuos plaukucius tada ar dar laukti kazko... Kokia jusu nuomone?
sapniukee parašė:
Busimosios mamytes, noriu paklausti Jusu nuomones. Kaip del plauku dazymo? Kurios plaukus nuolatos dazet, ka planuojat daryti dabar? As suku galva, nes liepos gale …
Esu blondine su pirmu nestumu daziau plaukus visa nestuma nematau as cia problemos ir dabar va pirmadieni dazysiu ;)
rokse parašė:
Kas yra IVF? Atsiprasau kad klausiu bet idomu![]()
Dirbtinas apvaisinimas
sapniukee parašė:
Busimosios mamytes, noriu paklausti Jusu nuomones. Kaip del plauku dazymo? Kurios plaukus nuolatos dazet, ka planuojat daryti dabar? As suku galva, nes liepos gale …
Aš dažau ir dažysiu, kadangi mano natūralus šviesus, o dažau tamsiai, tai manau baisiai atrodyčiau ataugus, o juk norisi ir nėštumo metu atrodyti gražiai.
ErneU parašė:
Dirbtinas apvaisinimas![]()
Aisku
tikekimes kad bus lelius sveikas ir gyvas ir laimingas
Bekiba parašė:
as jau koki 10ta karta skaitau klinikos "nesciuju plana" ir guodziuosi, kad visiems tyrimams dar spesiutik vis idomu- ar tikrai ten viskas vyksta gerai ir kaip …
visos pergyvenam, bet reikia tikėti ir galvoti, kad viskas bus ir yra gerai
Aš taip laikausi
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai