Delfiniukas... parašė:
G
Aš kaip tik dėl judesiukų šiandien gydytojos klausiau, tai sakė normalu, kad dabar mažiau mus kibina
nebeturi tiek vietos užsiimti karate ir kung fu jau
dėl to daugiau gali būti užpakaliuko sukiojimas ir pan.
Delfiniukas... parašė:
G
Aš kaip tik dėl judesiukų šiandien gydytojos klausiau, tai sakė normalu, kad dabar mažiau mus kibina
nebeturi tiek vietos užsiimti karate ir kung fu jau
dėl to daugiau gali būti užpakaliuko sukiojimas ir pan.
Paprashaika parašė:
Aš kaip tik dėl judesiukų šiandien gydytojos klausiau, tai sakė normalu, kad dabar mažiau mus kibinanebeturi tiek vietos užsiimti karate ir kung fu jau
dėl t…
Kaip gaila jeigu taip ir tik bus. O as taip ir nespejau pasifilmuoti kaip pilveli pajudina. Nes tik ijungiu kamera ir baigiasi viskas. Nors man ir nebuvo to tokio pilvo kilnojimo kaip kitoms. Gal del to kad pas mane placenta aukstai. Arba pilvo oda stora ir neina taip smarkiai pamatyti
Delfiniukas... parašė:
Kaip gaila jeigu taip ir tik bus. O as taip ir nespejau pasifilmuoti kaip pilveli pajudina. Nes tik ijungiu kamera ir baigiasi viskas. Nors man ir nebuvo to tokio p…
Pas mane tas pats. Nes didžiausias maniškio judesys būna apie 12 val nakties, kai jau šviesa išjungta ir ruošiuosi miegot, tai irgi nelabai spėjau įamžinti
satellite parašė:
sveikos,o visoms 37 savaite dare echo? nes man taip idomiai siandien buvau pas gine ir kas keisciausia vaikstau privaciai uz kiekviena vizita moku didelius pinigus …
satellite parašė:
sveikos,o visoms 37 savaite dare echo? nes man taip idomiai siandien buvau pas gine ir kas keisciausia vaikstau privaciai uz kiekviena vizita moku didelius pinigus …
Man nedare. Isvis paskutinis priklauses echo buvo 20 sav
poto 30 sav dariausi privaciai. Ana sav kai ejau pas gine jau ji nebenorejo daryt iki gimdymo, nes ner reikalo ir nepriklauso
na bet vistiek ispesiau as ta echo tai darys si penktadieni.
Nestee parašė:
Na va atejo atsakymai del streptokoko, bakterija auga ir gausiai...daktare sako daznas atvejas, nieko labai blogo, bet vistiek labai nuliudau
![]()
nenusimink taip, man irgi parėjo atsakymai, kad "išaugo labai gausiai" - tiesiog taip ir parašyta tyrimų atsakyme. Paprašyk, kad tau į neščios kortelę įrašytų kad si bakterija isaugo. Aš irgi išgirdus per tel, kad turiu šią bakteriją, verkiau krokodilo ašarom, atrodė pasaulio pabaiga. nors prieš tai domėjausi, ir buvau nusiteikusi, kad nieko baisaus, jei ir pareis atsakymas ne toks kokio norėčiau. tiesiog tas netikėtumo faktorius išmušė iš vėžių. svarbu, kad žinom, kad turime šią bakteriją, tam ir daro šį tyrimą, kad užbėgti negerumams už akių
viskas bus gerai, nuažiuosi, iškart pasisakai, kad turi šią bakteriją, tau pradės lašint antibijotikus ir mažiukas nuo pirmų lašiukų gauna apsaugą
man taip sakė gydytoja
o akušerė nuramino, kad nustebtume, kaip dažnai išauga ši bakterija pas būsimas mamytes. mes ne vienos tokios, o vaikučiai gimsta sveiki
net turint šį virusą, vaikas nebūtinai užsikrečia. santykis užsikrėtimo yra 1-4 iš 1000
o dar jei antibijotikuis lašins, tas santykis dar labiau sumažėja
satellite parašė:
As taip pat vaikstau privaciai ir moku nemazus pinigus,paskutini karta echo daryta 33sav,dabar darysim tik termino diena,nes nematau reikalo dabar ji daryti ir gine taip patare,kad 38sav nedarom
Loreta1234 parašė:
nenusimink taip, man irgi parėjo atsakymai, kad "išaugo labai gausiai" - tiesiog taip ir parašyta tyrimų atsakyme. Paprašyk, kad tau į neščios kortelę įrašytų kad s…
Smagu uz tas mamytes, kurios jau susilauke savo mazyliu, linkiu visom visom stiprios sveikateles!
O as noriu pasidalinti savo skausmu ir rupesteliu...sunkios pastarosios dienos, siandien pasarvojo mano mociute, labai bijau pati saves del savo emociju nes norisi kuo labiau apsaugoti savo lelyte pilvely, tuo labiau kad visa nestuma tfu tfu jauciausi itin gerai o cia va ant galo tokia netektis kuri vistiek sukrecia ir emociju kaip bebutu neiseina visiskai isvengti nors labai stengiuosi bet tikrai nera paprasta save sutramdyti, bijau del mazyles pilvuke, kad tik neissauktu tfu tfu prieslaikinio gimdymo, ryt mum lygiai 35savaites, dar netas saugus laikas kaip as sakau bent dar pora savaiteliu isbutu pilvuke.. ar galima save kazkuo apraminti, sau padeti.. pvz.metu arbata tinka?gal dar kazka galima butu panaudoti kad apramintu lengvai?
P.S. atsiprasau kad su slogiom ir susirupinusiom nuotaikom cia as.. bet ir paciai sokas kad butent taip viskas supuole ir butent dabar, nepasirinksi aisku cia laiko tokiais gyvenimo atvejais .........
musu stebuklas 7 parašė:
Smagu uz tas mamytes, kurios jau susilauke savo mazyliu, linkiu visom visom stiprios sveikateles!![]()
Labai liudna, gal valerijonas gelbes, tabletemis tikrai galima, sedativ pc dar tokios yra, jos homiopatines. Bandykit suciulpt, turetu biskuteli paslopint. Stiprybes, viskas bus gerai!
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai