Aciu visom uz sveikinimus
jauciames gerai, abu sveiki, viskas puikiai ! Sestadieni atsikeliau apie 9 pajutau pliupsni, pagalvojau gleiviu kamstis, po to dar viena, sunerimau, bet netikejau, kad vandenys, nes nebuvo labai daug, jauciaus prastai, truputi persalus pagulejau lovoj, atsistojus plustelejo per kojas, nusprendziau, kad reikia pasitikrint, nors skausmu nieko nebuvo, apie pietus nuvaziavau i krikscioniskus, patvirtino, kad vandenys, kadangi buvau be daiktu ir nebuvo jokiu skausmu isleido namo ir leido pabut iki 7, biski puoliau i panika, nes nesitikejau, net tase buvo nesudeta
sulaukem mamos, kad palikt dicki, susipakavau tase ir 7 buvom ten, nutare laukt veiklos naturaliai, po biski atsiradinejo saremiai, 12 jau buvo skausmingi kas 1,5 min , bet kaklelis dar nepasiruoses ir atsiverimas 1,5cm, nors buvo kaip ir anksti - prasiausi epiduro ir laukt ilgiau nenorejau, nes bijojau, kad neissedesiu per epidura prie stipresniu saremiu, prisiminiau kai per pirma gimdyma lipau sienom, nors atsiverimas buvo irgi labai letas ir tas laukimas buvo beprasmis, kai suleido galejau pailseti ir nakti pasnausti, 7 paziurejo, kad veikla begejas -5cm, biski neramino, kad neskatino, nes nuo vandenu begimo pradzios praejo nemazai laiko, bet tikino, kad taip geriau, nes prie tokio kaklelio gali viskas baigtis cp, taktika buvo sulaukt ryto ir tik tada, jei reikes, prades skatint, gavau 2 dozes antibu del galimos infekcijos, zodziu pralaukem ryto, nutare nebeleist epiduro, kad viska jausciau, tada galvojau nu va sakes- prasideda linksmoji dalis
bet nespejo dar baigtis jo poveikis, o atsirado toks lengvas stangu pojutis, galvojau ateis apziuret ir nutars ka daryt, bet suejo visas personalas, gydytoja sako nagi paziurim, gal pabandom stumti, jau viskas pasiruose, nesitikejau
aisku stumimas nebuvo lengvas, bet viskas vyko labai greitai ir is 5 saremio gime mazylis , ant paskutinio akusere liepe uzlaikyt, bet nesugebejau ir istumiau per anksti, todel biski nubrozdino ir plyso vienoj vietoj, bet man tai cia baike
zodziu patenkinta viskuo
tiek gimdymu, tiek nerealiu personalu, tiek pasirinkta taktika , kuria pradzioj stipriai abejojau
niekam pinigu nedavem, bet personalui nupirkom torta ir visokiu vaisiu, nes tikrai esu dekinga uz demesi, bei toki sunaus atejima i si pasauli