Taiga32 parašė:
O kada dazniausiai pradeda dygti dantys? zinau, kad visiems skirtingai, bet turbut dazniau nuo kokiu 6men, o ne nuo 3men![]()

Prasikala 5mėn.bet dygti gali pradėti žymiai anksčiau, kiekvienam vaikučiui skirtingai
Taiga32 parašė:
O kada dazniausiai pradeda dygti dantys? zinau, kad visiems skirtingai, bet turbut dazniau nuo kokiu 6men, o ne nuo 3men![]()

Prasikala 5mėn.bet dygti gali pradėti žymiai anksčiau, kiekvienam vaikučiui skirtingai
gynteux parašė:
Prasikala 5mėn.bet dygti gali pradėti žymiai anksčiau, kiekvienam vaikučiui skirtingai![]()
Butent kad ne per diena isdygsta, pats procesas juk uztrunka, vieniems lengviau kitiems skausmingiau. Mano sunui isdygo pirmasis 5 menesiu, mazule jau yra 4 men ir 1 sav, tad galima menesio begyje laisvai tiketis
Taiga32 parašė:
Mano vaikui irgi seiles upeliais bega, kumstis arba nikstys visada burnoj, o kai isikisa kramtuka i burna, tai taip intensyviai kramso atrodo, kad kasosi dantenas :…
O koki kramtuka naudojat? Gal galit foto imesti?
kazkaip nezinau, gal nerandu nusipirkt patinkancio..
Kote parašė:
Butent kad ne per diena isdygsta, pats procesas juk uztrunka, vieniems lengviau kitiems skausmingiau. Mano sunui isdygo pirmasis 5 menesiu, mazule jau yra 4 men ir …
Manoji tiek grūdasi visą kuloką į burnytę, seilėjasi baisiai,bet kažkaip negalvoju,kad dantykai,nes dantenos nepaburkusios. Vaikučiai šitaiolp ir su pasauliu pažindinasi
gynteux parašė:
Manoji tiek grūdasi visą kuloką į burnytę, seilėjasi baisiai,bet kažkaip negalvoju,kad dantykai,nes dantenos nepaburkusios. Vaikučiai šitaiolp ir su pasauliu pažind…
Maniškė nuo 1 mėn smarkiai seilėjasi, o nuo 2 mėn per burnytę su kumštuku ir žaisliukais pažindinasi, bet iki pavasario dantukų nesitikiu sulaukti, nes ir pas mane, ir pas vyrą giminėj vėlai dygsta (7, 10, 12 mėn)
gynteux parašė:
Manoji tiek grūdasi visą kuloką į burnytę, seilėjasi baisiai,bet kažkaip negalvoju,kad dantykai,nes dantenos nepaburkusios. Vaikučiai šitaiolp ir su pasauliu pažind…
Tai taip, pasauli per burna ir pazista, neneigiu as to
bet as matau pakitusi elgesi, tad is patirties jau sprendziu ;)
Prasmė parašė:
Maniškė nuo 1 mėn smarkiai seilėjasi, o nuo 2 mėn per burnytę su kumštuku ir žaisliukais pažindinasi, bet iki pavasario dantukų nesitikiu sulaukti, nes ir pas mane,…
esme tame kad vaikas nemiega, verkia, tikrai matosi kad ne pilvukas kankina.. burnoj ne kumstukai, o butent pirstas ar du kurie pirmyn atgal juda, apatine lupyte ciulpia, zodziu tikrai manom kad dantukai. vakar net lauke negalejo uzmigt verke. tai nuo 8 ryto iki vakaro visai nemiegojo. kai panaudojom ta tepala iskart palengvejo. ji pati pradejo sypsotis ir uzmigo per 20 min kol kalbejom su ja.. va taip..
klaustukass parašė:
esme tame kad vaikas nemiega, verkia, tikrai matosi kad ne pilvukas kankina.. burnoj ne kumstukai, o butent pirstas ar du kurie pirmyn atgal juda, apatine lupyte ci…
14 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai