Lijjana parašė:
Mes isvis coliukes 6.400kg tesveriam ?
Kokia mazute
Mamai lengva nesioti ;)
Lijjana parašė:
Mes isvis coliukes 6.400kg tesveriam ?
Kokia mazute
Mamai lengva nesioti ;)
Taiga32 parašė:
Sveikos, gal kieno vaikui masaziste sake, kad nugara silpna? ir ar po masazu-mankstu reikalai pasitaise?
Mankstos ir masazai tikrai pades, lankykit
jurmale parašė:
Mankstos ir masazai tikrai pades, lankykit
Jau lankom
Mamos, kuriu vaikai negeria is gertuviu, buteliuku ar siaip vandens - patarimas - duokit is paprastos stiklines ar puodelio tik stiklo ar puodeliu sienele turi buti ne per stora. Pripilkit pilna vandens, vaikas stacias ant vienos rankos , o su kita duodat gerti kad reiketu mazai palenkti ir pamatysit kaip gers! Pirmus kartus gali ''lakti'' bet daug kam pasiteisina. Pabandykit!
Taiga32 parašė:
Sveikos, gal kieno vaikui masaziste sake, kad nugara silpna? ir ar po masazu-mankstu reikalai pasitaise?
Man kineziterapeitė sakė,kad mažojo nugaros raumenys labai silpni. Masažų kursą baigėme,tuoj ir mankštas baigsim,reikalai tikrai pasitaisė ;)
Mama liūtė parašė:
Man kineziterapeitė sakė,kad mažojo nugaros raumenys labai silpni. Masažų kursą baigėme,tuoj ir mankštas baigsim,reikalai tikrai pasitaisė ;)
Smagu girdeti, nes kai masaziste taip pasake kazkaip sunerimau
Mama liūtė parašė:
O jusu vaikas ropoja? sedi pats?
Taiga32 parašė:
Musu buvo labai silpna, sake del to is vartytia nenorejo, bet mankstos ir masazai padejo. Aisku dar ir paciu darbas namuose
bet jau po savaites tiesiai ir sedeti pradejo ir pastacius ant kojyciu irgi nugara tiesia laikyti pradejo (pries tai i prieki lenkdavos ir birsdavo stovint, o sedint isvis kaip saslykiukas buvo)
Taiga32 parašė:
Smagu girdeti, nes kai masaziste taip pasake kazkaip sunerimau![]()
Viskas bus gerai ;) pramankštins leliuką,sustiprės raumenukai
Taiga32 parašė:
O jusu vaikas ropoja? sedi pats?
Neropoja,nešliaužioja. Sėdi gražiai,tiesia nugaryte. Tik pats dar neatsisėda
nors bando pastoviai,vos ant nugaros paguldau
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai