2017.01.07 22:58 (prieš 9 m.)
renata.o parašė:
Kas is jusu turi Rh minusine kraujo grupe? Kelinta savaite reikia priduoti krauja del antikuniu? Vienur raso 20, kitur 27... pasimeciau. Pirmadieni skambinsiu gydyt…
Man sakė, kad 27-28sav. ims kraują.
Martynėlis parašė:
Kalbant apie maitinimą, kai dantukai išdygsta, tai mane tas irgi baugina
bet dar labiau baugina, kad virsiu mamyte, kuri norės maitinti jau didelį vaiką, t.y. Ko…
Aš nutraukiau maitinimą būtent dėl dantų - niekaip nepavyko vaikui išaiškint, kad negalima sukąst dantukų, kai išdygo trečias ir ketvirtas vienu metu (tai iš viso du apačioj ir du viršuj). Tai nutraukiau maitinimą kai vaikui buvo truputį virš metų, nors ketinau žindyt ilgiau. O dėl didesnių vaikų maitinimo - aš pati to nedaryčiau.
Tiesiog nesijausčiau jaukiai, maitindama vaiką, kuris jau šneka ir pan. Manau pilnai pakanka išmaitint metus ar pusantrų. Na, gal du.
Bet aišku čia kiekvienos mamos reikalas.
Martynėlis parašė:
Aš to bijosiu, net jei taip nemaitinsiu
Ir, žinokit, baimė visai pagrįsta. Mano berniukas antrą gyvenimo dieną tiesiog seilėm paspringo, mėlt pradėjo... Jei ne tuo metu šalia buvusi seselė, o po to žaibiškai subėgę gydytojai, būtumėm netekę vaiko vos jo pagaliau sulaukę...
bitutute parašė:
Man irgi zinokit tas nepasiteisino, kad maitinimas mp mazina svori. Niko man nenukrito maitinant
Man net labai pasiteisino - žaibiškai visi kg nukrito ir net keli papildomi, tai vienu metu net kraupokai atrodžiau, nes jau truputį vien kaulai ir oda buvo.
Aišku, kai maitinimai sumažėjo, grįžau prie įprastinio svorio.
Teressa parašė:
Bet ziuriu daugelį pykinimai kamavo, jetus kaip gerai, kad jie jau praeitis, nenoriu net prisiminti,,bet buna ir tokių, kuriom visai nebloga, jokių blogavimų, ar bu…
Su pirmu išvis nepykino, o per šį nėštumą porą kartų nuo tam tikrų kvapų supykino, bet nevėmiau. O šiaip jaučiuosi puikiai.
Lina-23 parašė:
Hm... Dabar esu 20 sav. Iki siol neturejau pykinimu. Pirmos penkios sav - sunkiu krutu laikotarpis. Gal kelis kartus buvo silpna. Po to viskas. Pas gydytoja pirma k…
Tik džiaukis, kad puikiai jautiesi!
Mano abu nėštumai tokie ir viskas buvo gerai tiek su pirmu, tiek ir dabar.