Rododendra parašė:
O jeigu aš pasiimu du metus, pirmus metus sau, antrus vyrui, tai aš galiu negrįžti vis tiek į darbą? O jis dirbs. Atleiskit, visai žalia aš tame, visada galvojau,…
Berods būsit drausta,bet darbo wietos nebesaugos
Rododendra parašė:
O jeigu aš pasiimu du metus, pirmus metus sau, antrus vyrui, tai aš galiu negrįžti vis tiek į darbą? O jis dirbs. Atleiskit, visai žalia aš tame, visada galvojau,…
Berods būsit drausta,bet darbo wietos nebesaugos
Svajotoja31 parašė:
Dėl grįžimo, manau teiktų grįžti, kaip kitaip, jei nebūsit atostogaujanti?![]()
Jei tik išmokas perrašomos nuo mamos tėčiui, tai nereikia grįžti į darbą
juodai balta parašė:
Jei tik išmokas perrašomos nuo mamos tėčiui, tai nereikia grįžti į darbą![]()
Košmaras, kaip galva neveikia
tik išmokos perrašomos, o VPA nepanaikinamos mamai? o kam tada perrašinėt taip ant tėčio?
jie jo alga didesnė, tai iškart galima ant jo parašyti išmokas, o mama sėdi su vaiku?
ruutuliukas parašė:
Labas, tai vaistininke jums davė ne tuos žuvų taukus. Man irgi taip buvo. Yra spec neštukėms Mumomega. Ten tik omega 3 ir nakvišų ar kažkosk aliejus. www.nor…
Ačiū, man irgi rūpėjo šitas klausimas kaip tik
Svajotoja31 parašė:
Košmaras, kaip galva neveikiatik išmokos perrašomos, o VPA nepanaikinamos mamai? o kam tada perrašinėt taip ant tėčio?
jie jo alga didesnė, tai iškart galima…
Iki vaikui sueis vieneri gauni arba ismokas, arba alga, arba skirtuma ismoka-alga. O antrais metais jau galima dirbti, ismoka vis tiek mokama, todel tik antrais metais perraso kitos teciams, kad ta 40proc ismoka butu didesne.
Svajotoja31 parašė:
Košmaras, kaip galva neveikiatik išmokos perrašomos, o VPA nepanaikinamos mamai? o kam tada perrašinėt taip ant tėčio?
jie jo alga didesnė, tai iškart galima…
Bet tada tėtis pirmus metus turės ir sedėti namie
Pirmus metus kas sėdi tas ir gauna, o antrus metus gauni išmokas ir gali eiti dirbti, todėl ir atsiranda galimybė perrašyti tėčiui. Pas ką tėčio alga didesnė, tai tos šeimos ir perrašo
Agnijiete parašė:
Labas busimos mamytes, siandiena issikilo man klausimas. Mano akusere rekomendavo gerti zuvies taukus, taip ir pradejau, taciau siandiena visai atsitiktinai pastebe…
Aš geriu,man trūko witamino D,tai rekomendawo žuwų taukus
Greta 1992 parašė:
augam![]()
Labai grazus pilvelis
Burbuliukas35 parašė:
Kaip gydotes? As nepakylu is lovos...Dar kirksni kairi maudzia, tai nzn ar cia limfmazgiai del ligos, ar su beibiu susije ?
Tas pats, lovoj paslika. Gerai, kad vyras gali slaugyti
o as jau ir antibiotikus geriu, arbatos, liaudiški būdai..žodžiu viskas, kad tik greiciau pasveikti
Nerimavau dėl leliaus, bet žiūriu siandien duodasi, kad visas pilvas kilnojasi
jau net nufilmavau
15 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai