2017.06.06 19:14 (prieš 9 m.)
Heracee parašė:
Mamos gal jus zinot, nes niekur nerandu, per kiek laiko keliauja registruota siunta Lietuvos pasto?
Turetu per 3d, bet yra buve, kad ir 2sav. "dingus"
Karli parašė:
Na, mamukai, prisiduodam - 2017-06-06, 10:36 gime musu mazoji princese - 3794g ir 52cm
esam sveikos ir visi be proto laimingi
Sveikinimai! Kokia grazi data, as l norejau sios, nes as gimus 6d, dukryte 6d ir antros norejau 6d :), bet snd atsikeliau tikrai jau nusileidusiu pilvu, tai db idomu kada finisas.
spurgyte5 parašė:
Viskas! 10:58val gime musu mergaite Milė. 52cm, 2810gr.
saremiai prasidejo apie 2val nakties, 5:00val - 4cm, 8:00 - 8cm. Nebeleido nuskausminamuju ir del kakleli…
Sveikinimai!
auksellis parašė:
Karli ,wow kokie nagučiai mažiukes užtat man jau kirba senai klausimėlis galvoj ar dedatės i leliuko taše kūdikio žirklutes, ar ten duos ir apkirps? Ar kaip yra? :)…
Ligoninej nerekomenduoja kirpti del infekciju pavojaus, o namo grizus nukirpti pries pirmas maudynes
Simfonija parašė:
Merginos,o gal žinot sodroj kai tvarkėmės dekretą tai data įrašyta iki termino dienos? Ar ten automatiškai iki gimdymo? Nes jeigu ten kaip biuletenis, tai taip išei…
Turejai sodros paskyroj gauti iki kada. Pvz as bal 10 i dekreta isleista, tai NGA iki rugpj 13.
IevaVas parašė:
Prisiduodam
siandien 14.30 mums gime berniukas, 3.390 kg ir 53 cm. Gimdziau Antakalnio ligoninej, viskas super! Isstumiau per 1 saremi, jokio epuduro!!! Va ka r…
Sveikinimai :)!
Marrija parašė:
Ar ginekologo apziura gali pajudinti veikla truputy??? Nes va siandien jau kaip rasiau apziurejo mane, sake uzdara ten viskas ir minimaliai juda ledai y prieky...ne…
Man su pirma taip buvo. Nuejau i planine apziura, sake vaikiukas isistates, bet veiklos ir atsidarymo 0, o popiet prasidejo pamaudenimai ir visa nakti sienom lipau nuo "paruosiamuju", ryte atvaziavau su 7cm