Šypsena5 parašė:
O kaip su skysciais? As po gimdymo isgeriu 3 litrus be problemu ir apetitas sumazejas...dar nzn kiek numeciau
labai mazai istikro geriu gal koki 1.5l ir isgeriu reiktu daugiau ??♀️
Šypsena5 parašė:
O kaip su skysciais? As po gimdymo isgeriu 3 litrus be problemu ir apetitas sumazejas...dar nzn kiek numeciau
labai mazai istikro geriu gal koki 1.5l ir isgeriu reiktu daugiau ??♀️
Svajotoja31 parašė:
oi, ir man taip pat, su kiekvienu sąrėmiu vandenys bėėėgotai pampių kokių 3 reiktų manau, ir tie dideli spec įklotai gerai, o paskui dasipirkti, kas pasirodys p…
Mano ir merginos kaklas vienos rankos per sulenkima pazastis tokiais mazais raudonais spogiukais, nuo prakaito cia? ? ryt pas gyd einam.
Del maitinimo kai nubega, pas mus ir per sona buna, ypac kai blaskytis pradeda, KODEL VAIKAI TAIP DARO?? tas pienas bega upeliu, ji ten slapia buna o ir drabuziai suslampa?
Ai tai kai nubega tai arba perrengiu arba jai nereik tai sluostau sausai
Taigūnas parašė:
Taigi mano gimdymo istorija![]()
Na ir istorija, net sirpuliukas praejo skaitant, ir net savo gimdyma atsiminiau??? jis zinoma buvo lb lengvas?? bet skausmus ir ta stumimo jausma??
Jus-tea parašė:
Whop-whop! O as pagaliau sugebejau uzsideti atgal vestuvini zieda!![]()
Po puses metu pertraukos ir triju savaiciu po gimdymokeista net siek tiek - is…
Sveikinu vel istekejus?? man vyras taip pasake kai uzsidejau??
Stars parašė:
man po gimdymo apetitas kaip tik sumazejo :)) o ir svoriu dziaugiuos sveriu maziau 6kg nei rugseji kai pastojau ? maitintis stengiuos sveikai tai dar bandau mest ?…
As is 20 kg piraugtu jau 13 numeciau
noreciau dar bent kokiu 17 numest?? kad svert kokiu bent 57kg? apetitas sumazejes, bet geriu, geriu, geriu,??
turtelis parašė:
Aciu uz istorijakartu su vyru net skaitem :))))
As i wc po gimdymo zyyymiai reciau einu. Gal ir negerai, bet tik kokius 4k/d. Tiesiog, nesijaucia, kad labai noreciau, tai ir neinu
del to galiu visur vaziuot ir but su mazyle, nes nereikia begt
Šypsena5 parašė:
O as galeciau valgyt viska. Ypac tai, ko nerekomenduojama
dabar truputi prisiziuriu, nes mazylei pilvuka pucia, nors, atrodo, nevalgau kazkokiu blogybiu
nezinau net, espumisan tik lengvina skausmelius mazosios
ir numesto svorio nezinau, nes svarstykliu neturim
bet apimtys nepasikeite, bent jau klubu
turtelis parašė:
Aha, 49 man labai patiko, labai gerai jauciaus su tokiu svoriu prie savo ugio ;) net ir 47-48 super man buvo ir nesveikai neatrodziau, nes pas mane vienodai budavo …
Pas man tai nevienodai, kojos šakaliai, o vat pilvas vėl kliurksi
susilenkus pieną traukiant tai jau visai pilvūzras maišos
Svajotoja31 parašė:
Pas man tai nevienodai, kojos šakaliai, o vat pilvas vėl kliurksisusilenkus pieną traukiant tai jau visai pilvūzras maišos
![]()
Tai po gimdymo ir as busiu nevienoda jau
bet taip svajoju kada nebus riebiu slaunu ir galesiu su sortais laiminga lakstyt
auksellis parašė:
Čia man vienai į vakarą kojos nenormaliai tinsta, taip kad net dega? Ką tokiu metu pasiulytumėt? Esu girdėjus, apie šaltą vonele kojom?Kazin, galima?
![]()
Galima ;) atvesink kojas, o paskuj pakeltas kur ant lovos krasto palaikyk ar bent pagalve po jom pasikisk
turtelis parašė:
paskutinį kartą kiek buvo savaičių ir kiek svėrė?kiek atsilikinėjo savaičiukių ir kiek pati priaugai kg?
![]()
Paskutini karta 38+4 svere 2893 g, tada atsiliko kaip ir 2 savaitelem, nors visa nestuma atsilikinejo 1 sav. As pati nesu coliuke- 174 cm, pries nestuma 63 kg, priaugau 13 kg ? Vyras irgi necoliukas ?
turtelis parašė:
Galima ;) atvesink kojas, o paskuj pakeltas kur ant lovos krasto palaikyk ar bent pagalve po jom pasikisk![]()
Ačiu, lekiu taip ir padaryt, nes jau nebegaliu kaip nervuoja
3 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai