irma9494 parašė:
Aciu ?
Ateis gal normali daktare vakare budinti, prasysiu kad apziuretu... bo jau nervai …
O koks jusu dabar svoris jei nepaslaptis?
irma9494 parašė:
Aciu ?
Ateis gal normali daktare vakare budinti, prasysiu kad apziuretu... bo jau nervai …
...AteinantiMeilė... parašė:
Nekreipk dėmesioman juokas ima kai pradeda aiskint kas del svorio, jei vienai tinka salotos valio,o kitai bandeles. As pvz nuo salotu nepavalgau, man patinka ska…
O as buvau priversta atsisakyt dauugelio produktu, tai per 3 sav numeciau 0.7kg, esu isvis priaugus 4.5kg, lelius normos ribose, o as kudeju, bet uztat susireguliavau mityba, valgau daznai ir nesijauciu alkana, tik ismokt reikejo, nes anksciau irgi valgiau sociau ir belenka, svarbu skanu, o dabar viskas skanu
ir tiesa pasakius jauciuos gerai, lengva budama
eveliukass parašė:
Mamytes tos kurios jau turi vaikuciu 7m ir vyresnius kur paliksit juos kaj vaziuosit gimdyt jai gyvenat toli nuo tevu ir giminiu,vis sukam galva su vyru ka reiks d…
Norite, kad vyras dalyvautu gimdyme? Tai jis kartu su mergaite gali jus atvezt ir palikt gimdymo namuose, o uz pusvalandzio ar valandos, kai atvaziuos mociute, atlekt pas jus. Arba tiesiog gimdykit viena. Bet mano patirtis su abiem tokia, kad jauciau saremius ir puse dienos jau zinojau, kad vaziuosiu gimdyt ta vakara
Brukita26 parašė:
Ne paslaptis
96... daug, bet nemanau kad tai skausmu priezastis.
irma9494 parašė:
Zodziu...niekas musu su palatos kaimyne neapziurejo, atejo, paklause sirdeles ir net neklaususi kaip jauciuosi pasake...viskas vaikeli tau nuo svorio... nu jau toki…
Normaliai jus cia labai atrodot☺kazkas nemate stambiu tada?
Merginos, ar jau viska nupirkote sau ir leliams, ka suplanavote, ar dar pirksite po gimdymu? Mes tai viska jau nupirkome, liko tik sau nsktiniai ir kudikiui vilnones kojines
ir dabar mastau del vaistu, jei vaikui atsiras pilvo diegliuki, tai db nusipirkt ir turet, ar kai bus problema tada ir ciuozt i vaistine, kaip galvojat?
musyte525 parašė:
Norite, kad vyras dalyvautu gimdyme? Tai jis kartu su mergaite gali jus atvezt ir palikt gimdymo namuose, o uz pusvalandzio ar valandos, kai atvaziuos mociute, atle…
Jau sutarem ir radom iseiti
gk.vk. parašė:
Merginos, ar jau viska nupirkote sau ir leliams, ka suplanavote, ar dar pirksite po gimdymu? Mes tai viska jau nupirkome, liko tik sau nsktiniai ir kudikiui vilnone…
Juk gydytoja lankys namuose,tai ir pasakys,surasys ko leliukui reikia?
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai