.irisiukas. parašė:
Kokios zavios damytes! ?
Aciu??
.irisiukas. parašė:
Kokios zavios damytes! ?
Aciu??
Na mums tik autokėdutėj ir gultuke =) bet ne tai,kad spaudimas,bet man atrodo,kad nuo gulėjimo pozos ;) tiesa mamytės kaip manot ar vaikiukai moka manipuliuot? Na tarkim verks tol kol ant rankų paimsit? Nes esu girdėjus,kad vaikai to daryt nemoka,maždaug iki metų. Bet bent jau aš ant savo mergytės pastebėjau ,kad jinai tai moka daryt. Kelis kartus paverkė,pamatė,kad ant rankyčių paimu ir dabar kai nori verkia tokiu pačiu verksmu kaip prašydama ant rankyčių
aš tikiu ,kad jiems atsibosta gulėti ir nori ant rankyčių ir prisiglaust. Bet man įdomu kaip jūs manot dėl vaikiukų pačio mąstymo
mademoiselle parašė:
Mum irgi buvo pora kartu, o BB pasmus mesh, tai per ji prilasejo ir ant baldo balute garstyciu spalvos ??
Oho, su spec efektais ?
Egle93 parašė:
Na mums tik autokėdutėj ir gultuke =) bet ne tai,kad spaudimas,bet man atrodo,kad nuo gulėjimo pozos ;) tiesa mamytės kaip manot ar vaikiukai moka manipuliuot? Na t…
As manau, kad moka ne tai kad manipuliuoti, bet savo verksmu parodyt, kad kazkas jiems netinka ir jie kazko nori. O mes mamos skiriame ka koks verkimas reiskia. Maniskis irgi visai kitaip verkia, gal net tiksliau zirzia, kai nori ant ranku. Kai istiesiu rankas ir sakau ateik, tai pradeda spurdeti ir dziaugtis? tiesiog mes taip susikalbame vienas su kitu.
Komzale parašė:
Man idomu kaip jusu leliukai prabunda? Manoji visada su asarom,gal kelis syk tik buvo ramiai nubudusi..idomu kodel cia taip..
Isgirstu gugavima. Sneka, pliurpia, kojytes kilnoja, naguciais i lovytes sona braizo? bet man keista, kad pabudes valgyt nenori, o tik po kokios valandos. Pora kartu yra verkes nakti, bet pakeliu priglaudziu iskart nusiramina. Galvoju, gal sapnuoja ka blogo..o dienos metu pastebejau, kad verkia is miegu, nes blogai atsiruges buna..
Komzale parašė:
Man idomu kaip jusu leliukai prabunda? Manoji visada su asarom,gal kelis syk tik buvo ramiai nubudusi..idomu kodel cia taip..
Dienos miegelius daznai su asarom prabunda ir kartais priglaudus nenusiramina is karto, siek tiek paverkia, atrodo, kad dar galutinai neisbudus buna. Nakti muistosi, vartaliojasi ir slundziasi balsu, bet neverkia, o ryte pabunda graziai ir gan greit pradeda sypsotis ?
Komzale parašė:
manoji visad dabar ramiai atsibunda ryte ir guli
anksciau irgi tik nubusdavo ir valgyt verkia, dabar jau palaukia
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2017-m-kovo-menesio-mamytes-1
14 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai