MamaRut parašė:
O tai jus pries perkant skaitot ant sampuno kokiem plaukam tinka?![]()
taip skaitau, o ką Jūs čia tuo norėjot pasakyt ? dažniau prekes aš testuoju, o ne tik skaitau apie jas.
MamaRut parašė:
O tai jus pries perkant skaitot ant sampuno kokiem plaukam tinka?![]()
taip skaitau, o ką Jūs čia tuo norėjot pasakyt ? dažniau prekes aš testuoju, o ne tik skaitau apie jas.
MaNav@ parašė:
yra tikrai mamų kurioa daug domisi skaito nagrinėja. čia kiekvienos pasirinkimas ? pvz mano vyras kai pavaro kvepalų parfumuotų nusiskutęs tai net aš dūstu. o ką ka…
mano vyras lygiai taip pat, kaip jau pasikvepina tai tas kvapas visur..namie laiptinej parkinge?masinoj vaziuot neimanoma, dirgina viska ?tai reiks atprast jam ir vel kazkaip, minimaliai kaip as sakau o ne litrais save apipurkst!
MaNav@ parašė:
Nieko blogo nenorejau pasakyt tikrai
tiesiog kiekvienas sampunas skirtas skirtingam plaukui, jei kazkas pasake kad raudonas ar melynas labai geras tai nereiskia kad ir jum bus geras, kad reik skaityt kokiam plaukam tinka tik tiek
Ambiente parašė:
As neplanavau keisti priemoniu ☺️ Nezinau net nesusimasciau apie taina cia juk mano-mamos kvapas, ar sakot jis gali dirgint? ?
As nieko nekeičiau pas save. Naudoju tikrai ne naturaliausius šampūnus ir kitokia kosmetika. Nezinau, kazkaip man nei vienas gydytojas nesakė dar - prauskis ūkiniu muilu ir vandeniu. Kai maitinsiu tai nežadu apsipurksti kvepalais, bet gal kada prie ausies koki kvepalu lasiuka ir uzdesiu, jeigu tektų kazkur iseiti. Jeigu bus negerai - nedesiu daugiau. Kazkaip vien tik naturalumu kvepėti metus laiko... Net nezinau.
Tiesa, o jus patenkinta Davines produkcija? Kur ja perkate?
Proteja parašė:
As nieko nekeičiau pas save. Naudoju tikrai ne naturaliausius šampūnus ir kitokia kosmetika. Nezinau, kazkaip man nei vienas gydytojas nesakė dar - prauskis ūkiniu …
Man asmeniskai dzin is ko ta priemone padaryta, man svarbu kad butu poveikis ?
As perku priemones pagal plauko/odos tipa ?
Neskaitau as jokiu sudeciu ir naturalumo nieieskau, nes kiek esu pabandziusi tu naturaliu priemoniu man tragedija, sampunas neputoja, ant galvos stagarai ☺️
Man patinka Davines
tik ten ju nemazai liniju yra, reik atsirinkti kuri plaukui tinka. Man kirpeja rekomendavo, dave meginuku. Naudoju Oi serija.
Perku beveik viska klipshop, pristato nemokamai i namus, cia neseniai pas juos buvo viskam -25% tai uzsiprekinau
MamaRut parašė:
Nieko blogo nenorejau pasakyt tikraitiesiog kiekvienas sampunas skirtas skirtingam plaukui, jei kazkas pasake kad raudonas ar melynas labai geras tai nereiskia …
Dievaži, net nepabūčiau pagalvojus ?
dar kartą kartoju kad manęs nejaudina kas kam tinka, turėjau galimybę išbandyt visus ir išbandžiau, o ar atkuriamasis ir dažytiem , ar atkuriamasis ir nuo pleiskanų tai man nei šilta nei šalta, svarbu efektas yra ?
MaNav@ parašė:
Dievaži, net nepabūčiau pagalvojus ?
dar kartą kartoju kad manęs nejaudina kas kam tinka, turėjau galimybę išbandyt vis…
Na as viena karta kai issiploviau galva su sampunu nuo pleiskanu nors ju neturejus gyvenime tai paskui savaite pleiskanota vaiksciojau
MamaRut parašė:
Na as viena karta kai issiploviau galva su sampunu nuo pleiskanu nors ju neturejus gyvenime tai paskui savaite pleiskanota vaiksciojau![]()
Na cia manau toks jau basic lygis paziuret ka ten raso mazdaug ? bet siaip is mano patirties labiau verta pasidomet ka kiti zmones naudoja ir kas jiem pasiteisina, nes taip atrandi daug nauju priemonių kuriu siaip net nebuciau girdejus/radus. O ar tau tinka tai jau aisku asmeniska nes pvz su mano problematine oda tai is vis sunku atotaikyt kad nekimstu poru, nebertu ir t.t.
Ambiente parašė:
Man asmeniskai dzin is ko ta priemone padaryta, man svarbu kad butu poveikis ?
As perku priemones pagal plauko/odos tipa ?
Davines man labai patiko, ypac kondicionierius dazytiems su pomidoru ekstraktu
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai