agne.ge parašė:
nezinau kaip del ekologijos, bet pagal sudeti baby semp 1 labai neblogas
Jei norit ekologiško produkto, tai šis neekologiškas
agne.ge parašė:
nezinau kaip del ekologijos, bet pagal sudeti baby semp 1 labai neblogas
Jei norit ekologiško produkto, tai šis neekologiškas
Jeigu man reikės rinktis mišinuką (tikiuose ne), tuomet rinksiuos arba šį vokišką: https://goo.gl/Bx1oGW
Arba šveicarišką: https://goo.gl/u6hCZf
vikutep111 parašė:
Pradejo sauseti veido oda ir spuogiuku vis atsirastidaugiau nei vienai pries gala taip nebuvo?
Mano oda irgi pradejo sauseti ir atsirado spuogeliu. Manau, kad cia nieko bendro su nestumu, paprasciausiai prasidejo salciai, sausesnis oras patalpose, tai pakeiciau krema ir pradejo tvarkytis oda
Lina G.. parašė:
Galima is karto 2 paracetamolio? Vedinau patalpas nepadeda ir numigau truputi vistiek negera. Maziukas dar skaudziai spardosi tai skauda abu galai![]()
Man padėdavo kavos puodukas...šiaip aš jos negeriu, nes netoleruoju, bet nėštumo metu nuo galvos skausmo tik kava, ir grynu oru gydydavausi ?
Lina G.. parašė:
Mamytes kaip numalsint galvos skausma??? Atrodo kad akys lauk issoks apie smegenis jau nekalbu![]()
Pasimatuokite butinai spaudima. Jei aukstas, vaziuokite i GN.Galvos skausmas - vienas is preeklampsijos pozymiu, o jei tai ji, gali tekti suzadinti gimdyma, nes preeklampsija labai pavojinga jums. Ir prasideda ji is niekur, staiga. Linkiu sveikatos!
sveikos, ar yra mamyciu, kurioms buvo nustatyta Nesciuju Cholestaze? ar be niezejimo buvo kokiu papildomu pozymiu? man ziauriai issausejusi delnu ir padu oda, bet neniezti, jau kelintas rytas pastebiu, kad ir slapimo spalva pasikeitusi - tapo tamsiai ruda. Pradejau nerimauti??
Miglen parašė:
Jeigu man reikės rinktis mišinuką (tikiuose ne), tuomet rinksiuos arba šį vokišką: https://goo.gl/Bx1oGW
mes pirmaji naudojam, kol pati kazkiek maitinu, tai tikrai neblogas tik pastovumo nera, nes ji valgo dazniau, nereguliariai ir skirtingus kiekius kalbu apie PRE. Skaiciau, kad taip gali buti. Bet cia gal dar todel, kad gauna mano pienuko kazkiek.
Jau maniau, kad ši naktis bus TA naktis ? vakare taip stipriai maudė pilvo apačią, šlapimo pūslę raižė. Viduryje nakties pilvo apačioje pradėjo labai stipriai skaudėti. Susitraukinėti nepradėjo, bet nuolat dūrė kaip su peiliu.
Galvojau, kad pagaliau!!! Sulaukiau! Ir po valandos praėjo ?
Tai tiek ?
sleepy_burito parašė:
Jau maniau, kad ši naktis bus TA naktis ? vakare taip stipriai maudė pilvo apačią, šlapimo pūslę raižė. Viduryje nakties pilvo apačioje pradėjo labai stipriai skaud…
Man vakar vakare irgi pradėjo pilvą maudent, galvojau kaip čia naktį bus,bet nieko, kuo puikiausiai išsimiegojau ? dabar vėl prasidėjo maudenimas, kažkoks tarsi blogumas, pykinimas, žiūrėsim kaip čia dieną eisis ?
Bėganti Ugnis parašė:
Merginos berods cia kazkada diskutavot apie pieno misinius. Ir rekomendavot kazkoki tikrai gera ekologiška. Gal kuri pamenar pavadinima?
Mums gydytoja pirmagimei buvo rekomendavusi Frisolac. Nes as maitinau kazkiek krutimi, kazkiek misinuku. Del ekologiskumo nezinau ?
Jei nenorit visiskai pereiti prie misinuko, bet kazkiek ir krutimi maitinti, arba reikia tik primaitinti, kol bedos su papuliais issispres, rekomenduoju Medela maitinimo pagalbine sistema - kudikis zinda kruti, bet per zarneles siurbia ir misinuka.
Sekmes!
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai