IngridV parašė:
Šią naktį vyras vėl linksminosi. Jis dažnai ką nors susapnuoja, vietoj vaiko katiną pasiima maitint ir pan. Žodžiu, pažadinau aš jį, kad jau eik, daryk mišinį. Išėj…
Dar ir taip būna ??? Reikia poilsio ?
IngridV parašė:
Šią naktį vyras vėl linksminosi. Jis dažnai ką nors susapnuoja, vietoj vaiko katiną pasiima maitint ir pan. Žodžiu, pažadinau aš jį, kad jau eik, daryk mišinį. Išėj…
Dar ir taip būna ??? Reikia poilsio ?
Vikk666 parašė:
Labas rytas. Turiu toki klausimeli. Renkames kedute automobilio ir niekaip neissirenkam. Beveik visos kedutes yra pagal vaziavimo krypti, o 8mėn man atrodo per anks…
Daug yra apsisukančių. Vienos saugiausių Britax. Pilna ir dėvėtų labai gerų. Mes pirkom musumazyliuose uz 50€. Vaikas atvazinejo puikiai o dabar jaunelis vazinesis. Kai perkat naudotą kėdutę tai reikia žiūrėt kad nebutu luzusi (nebuvę avarijų).
Beje vaikas iki 14 mėnesių privalo važiuot apsuktas. Tai ir dėl saugumo(kaklo raumenys vaiko būna dar silpni) ir dėl įstatymo.
agniuu3 parašė:
Daug yra apsisukančių. Vienos saugiausių Britax. Pilna ir dėvėtų labai gerų. Mes pirkom musumazyliuose uz 50€. Vaikas atvazinejo puikiai o dabar jaunelis vazinesis…
Ziurejau ir devetas, bet tokiu kur apsisuka labai mazai ir kainuoja tikrai ne 50 euru. Maxi cosi axissfix apsisuka ir kainuoja maziausiai 250 euru, o Britex pigiausia deveta 220 ir abi ne Kaune, o siustis nematant prisibijau, nes bijau,kad nebutu suluzusi. O kad reikia vest pries krypti zinau, todel ir ieskau kedutes,kad apsisuktu ;) nors zinau mamytes net 6men kudikelius deda veidu i prieki.
Vikk666 parašė:
Ziurejau ir devetas, bet tokiu kur apsisuka labai mazai ir kainuoja tikrai ne 50 euru. Maxi cosi axissfix apsisuka ir kainuoja maziausiai 250 euru, o Britex pigiaus…
Bandykit chicco cosmos ir apsisuka ir nauja nekainuoja kosmoso ? + gulima padetis pasidaro?
Renapa parašė:
Sveiki mamukai!!!
Pries pora savaiciu.Pilnai valgo 3k ir dar uzkandziauja
Miaška parašė:
Pries pora savaiciu.Pilnai valgo 3k ir dar uzkandziauja![]()
O ka duodat uzkandziams?
Muzika123 parašė:
Bandykit chicco cosmos ir apsisuka ir nauja nekainuoja kosmoso ? + gulima padetis pasidaro?
bet niekur neraso,kad suktusi :/
Vikk666 parašė:
Labas rytas. Turiu toki klausimeli. Renkames kedute automobilio ir niekaip neissirenkam. Beveik visos kedutes yra pagal vaziavimo krypti, o 8mėn man atrodo per anks…
O kodėl jums atrodo per anksti sodinti veidu į priekį? Nėra oro pagalvių? Maniškei 7,5mėn,šią savaitę perkėlėm į kėdutę,veidu į priekį.
Sveikos
diskusinis klausimas
Ar jau galvojat apie antra leliu?
O tos kas turi po antra pasidalinkit patirtimi koks tarpas tarp vaiku geriausias. Suprantu, kad cia individualu, bet vyras jau vis apie antra pasneka, o as bijau, kad pametinuku nepavesiu... Su vienu nelengva, o ir man sunku isivaizduot, kad tokiam mazuciui meile reiktu dalint pusiau
Kita vertus su darbais, grizt ir po metu vel i dekreta iseit, kazkaip durnai gaunas galvojant apie kilima auksciau, o daryt didesne 4-5 metu tarpa tarp vaiku as gal ir sutikciau, bet vyras neee. Galiausiai kaip su dekretais ir antrom iseiles vaiko priezouros atostogom? Finansiskai nenukenti?
Zodziu pasvarstykit su manim garsiai, gal pavyks man mintis susideliot
p.s. Sorry uz klaidas, rasau kaire ranka mikdydama savo pipira
3 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai