Anna Maria parašė:
As tik moliuga gaunu is kaimo tai tik moliuga uzsaldysiu?
Ar galima cukinija gal saldyt? Nes ir ja gaunu
galima as jau 3 susisaldziau
Anna Maria parašė:
As tik moliuga gaunu is kaimo tai tik moliuga uzsaldysiu?
Ar galima cukinija gal saldyt? Nes ir ja gaunu
galima as jau 3 susisaldziau
auksellis parašė:
Nulupau, nuploviau supjausčiau į šaldymo maišiukus sudėjau porcijom ir viskas![]()
Aš irgi pjaustau arba tarkuoju ir į maišiukus. Bet va neseniai mačiau Unikausko laidą, kur sakė, kad cukinijas supjaustytas prieš šaldant reikia blanširuot
Nežinau, ar verta tokiom vazonėm užsiimt
Ievcikas parašė:
Pradejo slinkti plaukai,ir nejuokais, prapliksiu.. kokius vitaminus vartojat? Ar kaukes plaukams?
Uzjauciu. Man tas pats buvo su pirmagimiu kai jam suejo 3 men. Siaubas kazkoks, bijodavau net sukuotis.
Geriau vitaminus, patrumpinau savo ilgus plaukus, dejau kaukes ivaires... realiai, tai tiesiog praejo tas slinkimas ir tiek. Matyt, turi islinkti. Dabar vel bijau, kad taip nebutu.
Ypatingai baisiai atrode, kai pradejo ataugineti. Tai kaip eziukas koks
Tesalija parašė:
8 men bus "batai". Kaip isikibs i mama, tai taip 24 h/para. Keliuose saltiniuose skaiciau, kad tada atsiranda svetimu baime ir baime prarasti mama.. va tada tai "pa…
Tikrai bus toks etapas, bet nebutinai nuo 8men, gali ir anksciau. Jau dabar musu maziukai po truputi pradeda pazinti zmones. Visiskai naturalu, kad paauge sunkiau prisileis nematytus ar reciau matomus asmenis. Del to geriau neuzsidaryti namie, leisti dazniau kaip imanoma matytis su seneliais ar artimais draugais
Balloon parašė:
Uzjauciu. Man tas pats buvo su pirmagimiu kai jam suejo 3 men. Siaubas kazkoks, bijodavau net sukuotis.
Aš jau nuplikau, jau net šviečia išslinkusios vietos. Bet vyras sako, kad ir ežiukas matosi. Vilties yra
Judita.Zv parašė:
Nea neprilimpa. O kokie ten maisiukai?![]()
Specialus saldymui. Yra skirtingu dydziu:
m.ikea.com/lt/lt/catalog/products/art/50277500/
Yra ir maximose, ir kt parduotuvese panasiu
Judita.Zv parašė:
Mes savaitgali planuojam pas senelius vaziuoti, tai ziuresiu kaip mums ten seksis. Bus pirma kelione ilga ir kita aplinka.
Mes katik is seneliu. Mazute visa issisiepusi visa laika nesiojama, supuojama, myluojama
Bet musu vaikai abu senelius mato beveik kiekviena savaite, tai gal del to neverkia ir nebijo ju
Vittt parašė:
Mamos, susiduriau su tokia problemele. Maziuke eme mazai valgyt (maitinu pati). Anksciau valgydavo po 15-20min, dabar 7-10min. Nesuprantu, kas cia daros. Pieno uzte…
Liutuke20 parašė:
Mano lygiai tas pats zinokite, valgydavo 15-20min o dabar 7-8min ir prasideda cirkai ? Tai keliu atruginti ir dar karta bandau duoti, tai siandien dar pavalge gal p…
Mūsų mažei lygiai tas pats jau trečia diena. Tik ji dar pažindus tas 5 min pradeda verkti, stumia krūtį ir niekaip daugiau nepamaitinsi. O valgo ji tik kas 3 val, dažniau nenori, tai yra reikaliukų. Čia gal mėnulis koks nors, kad vaikiukams taip užėjo?
7 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai